Hvor går grensen?

Hvor går grensen på hva du skriver om på bloggen? Jeg er interessert i å høre hva du mener om denne saken. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal sette grensen. Jeg føler at fr tiden så sensurerer jeg meg selv så mye at det ikke blir noe blogging i det hele tatt.

 1. Hvor mye av privatlivet legger du ut på bloggen?
 2. Hva skriver du ikke om på bloggen din?
 3. Skriver du om vennene dine og legger ut bilder av de?
 4. Hvor setter du grensen?
 

Svar på det du lurte på!

 1. Hvor stor er tyngdekraften?
  9,81 m/s2  er tyngdekraften. Jeg brukte ikke Google til å finne svaret. Håper et besvarte spørsmålet.
 2. Ikke føl at jeg er veldig krass eller noe altså Patrick, er bare veldig nysgjerrig her etter at jeg fant ut av at du er veldig kristen!?
  Jeg lurer på en ting. Hvorfor skriver du VELDIG kristen. Jeg mener at det er en enten eller greie. Jeg mener at en ikke kan være litt kristen. Enten så tror en eller så tror en ikke.
 3. Hvordan er ditt syn på homofile? Hva syntes du om de kristne som går til angrep på homofile, fordi de er nettopp… homofile!?
  Mitt syn på homofile kan du lese mere om her. Jeg må presisere at jeg IKKE er MOT homofile. Men jeg er mot å gå på personer pga at de er homofile. Men jeg har derimot et problem med legningen.
 4. Musikk! What do you like?
  Musikk… For tiden går det mye i dette:
  2009-05-02_0032
 5. Hvilken superkrefter vil du ha? Du kan bare velge en.
  Hvis jeg skulle hatt bare 1 superkreft?  så ville det nok vært evnen til å lese tanker. Og å bruke denne evnen til å gjøre noe godt!
 6. Hvilken farge hadde sokkene dine på tirsdag i forrige uke?
  Jeg hadde på meg et par H2O sokker med grønne og røde striper.
 7. Har du noen gang laget te selv hvor du ikke fyller halve koppen med sukker?;)
  JA! smakte det godt NEI!
 8. Hva er grunnen til at folk stiller deg spørsmål tror du?
  Kanskje folk vil vite litt mere om meg som blogger her regner jeg med.
 9. Eksempel spørsmålet som er over meg her. «Har du noen gang laget te selv hvor du ikke fyller halve koppen med sukker?» Var kanskje det et tullespørsmål, hva vet jeg. Poenget mitt er. Hva tenker du om sånt?
  Det er i grunnen litt tøysete spørsmål, men han er min fetter og han bare lurte på det så følte at jeg burde svare på det og :)
 10. Hvorfor har du denne spørsmålsrunden, og er det ikke litt rart at folk spør?
  Jeg synes ikke at det er rart! Greit å samle spørsmål på en plass synes jeg.
 11. Hvorfor vil «Hanne» vite hvilken farge du hadde på sokkene dine forje tirsdag?
  Kanskje Hanne er genuint interessert i hvilke typer sokker folk går med å driver en nasjonal undersøkelse på alle spørsmålsinnlegg på norske blogger :P
 12. Føler du deg utnytta av andre bloggere, som en kan få følelsen av legger igjen kommentar kun for å få lesere til sin egen blogg?
  NEI! Jeg håper at andre bloggere får trafikk fra meg ved å spørre om ting å legge igjen sin lenke. Linklove er noe jeg synes er bra.
 13. Hva er favorittpogrammet ditt?
  Jeg har flere, men for tiden så synes jeg Fringe er veldig bra.
 14. Hvor mange »sidevisninger» har du om dagen?
  Jeg har en del sidevisninger men det som kanskje er mere interessant er hvor mange besøkende en side har.
  I april hadde jeg et snitt på 350 besøkende og 3250 sidevisninger om dagen :)
 15. Hvilke blogger leser du?
  Jeg leser i hovedsak de bloggene du kan se i sidekolonnen. Det er en import fra min Google Reader. Jeg oppdaterer denne av og til. Nye blogger som jeg følger må ligge litt i Reader før jeg legger de til på siden.
 16. Hvorfor er du kristen?
  Av 1 enkel grunn. Jesus døde på korset for ALLE mine synder! Og all verden synd! Jesus hører meg og ser MEG for den jeg er. Jeg trenger ikke gjøre meg til for å se “perfekt” ut for han. Han vet hvrdan jeg har det. Han kan gi meg trøst når ingen andre kan og han gir meg glede. Han viser seg i alle de små og store tingene i hverdagen. Jeg går i ferdiglagte gjerninger som han har gitt meg.

Svar på andre spørsmål kan du lese HER!

 

Lurer du på noe?

Bilde er henter herfra: http://vlh.blogg.no/1238167936_sprrerunde.html

For en god stund siden (151 innlegg siden) så hadde jeg en liten spørrerunde her på bloggen. Den kan du lese HER :) Jeg fikk spørsmå om masse rart feks hva jeg er mest redd for, første nettside, hvilke pupper jeg liker og masse masse mere. Nå føler jeg det er tid for å svare på litt mere.

Dere kan spørre meg om akkurat det du vil, og kanskje har lurt på en stund. Spørr om hva som helst! Fra hvilke sokker jeg bruker til tannpaste osv!

Bildet er hentet herfra: http://vlh.blogg.no/

Stikkord

 

Blogger du?

[polldaddy poll=1645396]
Blogger du? Hvis du gjør så lurer jeg på hva adressen er. Jeg er interessert i å finne nye blogger å lese. Så hvis du blogger eller vet om noen blogger jeg bør lese så vil jeg gjerne ha en kommentar med adresser. Jeg er interessert i å utvide min liste med lenker så hvis du føler du fortjener en lenke så post den!

Update: Poster du bare en lenke i kommentarfeltet så blir kommentaren merket som SPAM. Skriv adressen til bloggen din på feltet under navnet ditt. Da blir den lagt ut. :)

 

Hvor er du i livet?

Har du noen gang satt deg ned å tenkt på hvor du er i livet? Hvor er DU? Har du nådd alle målene du hadde satt deg? Når jeg er 23 så skal jeg ha gjort det og det. Når jeg er 25 så skal det være gjort. Når jeg er 30 skal jeg være gift og unge nummer 2 skal være på vei. Jeg sier ikke at dette er mine mål, men det kunne vært det. Hvilke mål har du i livet? Har ting gått sånn du trodde? Hva har du utsatt og hva har gått galt? Setter du opp en fasade om at alt er bra?

Jeg har vel egentlig ikke satt meg skikkelig ned å tent på det egentlig. Jeg har noen mål i livet, men ser jo etter hvert at det går ikke alltid slik man planlegger. Noen mål forsvinner og andre mål kommer til.

Hvor er jeg? Jeg er på jorden. Vi står på en planet som beveger seg vanvittig fort rundt sola og hvis ingen har kontrollen så vil jeg ikke være med på reisen. Jeg vet at Gud har kontrollen. Jeg hadde ikke en plan på at når jeg begynner på ungdomskolen så skal jeg bli kristen. Det var noe som kom til i hva planen med mitt liv. Jeg angrer ikke på den avgjørelsen i det hele tatt.

Jeg kunne jo selvfølgelig ønske at jeg hadde kommet lengre i livet, hatt utdannelse, etablert og alt det der. Det er av og til litt plagsomt å lese oppdateringer på Facebook for alle de «små» (født senere enn meg) forlover seg, får barn osv men er det min feil at alle skal være så veldig tidlige med alt? Jeg må jo ta livet i mitt tempo og fokusere på meg, ikke alle andre.

Det handler i hovedsak om prioriteringer. Har du barn så prioriterer du barna. Er du syk så kommer sykdommen først. Skranter ekteskapet så bør man prioritere samlivet. Vi har alle skiftende perioder og det er viktig å prioritere de tingene som er viktig for oss. Det er ikke alt som er like gøy men det er det som gjør livet godt og innholdsrikt.

Jeg vil anbefale deg å skrive ned de tre viktigste prioriteringene på det stadiet du er i nå. Lær å si nei til ting som påvirker dine prioriteringer. Sjekk listen jevnlig og kanskje dine prioriteringer har forandret seg.

Begynn å ta en pause på feks 15 minutter som du sitter i sofaen uten å gjøre noe, en pause fra ALT stress, mas, TV, telefon. Bare slapp av og ikke gjør noe!

Sett nye målsetninger på hvor du vil være om feks ett eller tre år. Jobb mot de og ikke gi opp pga andre sier at det ikke går eller at de vil at du skal gjøre noe annet. Det er ditt mål og du skal nå det. Ikke tenk for langt fram for ting går ikke alltid som planlagt. Ting kan endre seg fort. Til det positive og negative.

Hva er stabilt i livet ditt? I Mitt liv så er Jesus stabil. Jeg er kanskje ikke like stabil i Han, men han endrer seg ikke.  I dette innlegget så er jeg skikkelig gira mens i dette så er jeg heller motløs og alt er bare galt. Jesus er der hele tiden, men min opplevelse av han er forskjellig selv om han er der hele tiden.

Har du det alltid like bra? Jeg kan være fæl på det at «alt er bra» og «det går greit». Svarer godt/fint/bra på spørsmål som «Hvordan har du det?». Kunne ønske at folk var litt mere åpne og ærlige med hvordan de har det for da blir det så mye lettere for alle andre som slipper å sette opp en fasade. Hvorfor skal alt være så himla bra? Jeg har det ikke alltid like bra og det har ikke du heller! Det lover jeg! Men innrømmer du det? Kanskje ikke, men hvorfor ikke? Hvorfor ikke svare «Nei egentlig ikke på spørsmål som «Har du det bra?» Tenk så greit å kunne snakke om et problem i stedet for å sitte inne med det! Kanskje bli kvitt problemet der og da i stedet for at det gnager på innsiden.

Hvorfor må det være en mal på hvordan livene våre skal se ut? At alt skal skje på et satt tidspunkt. Jeg føler meg mislykka når jeg ser på noen som har kommet langt i livet og føler meg vellykket når jeg ser på andre. Slik vil jeg regne med at det alltid er. Og det tror jeg ikke at vi kan komme unna heller, at vi er alle mennesker og vi er alle forskjellige. Alle sammen.

Ikke tenk så mye på hvor du skal være om 50 år. Tenk på hvor du skal være om ett eller tre. Alt endrer seg og å se for seg hva livet skal være om 50 år er umulig!

Til slutt så synes jeg du burde se denne videoen. Den varer i ca 15 minuter og jeg synes den har et bra budskap og man får virkelig noe å tenke på.

 • Hvordan tenkte du at livet ditt skulle ende opp?
 • Har du nådd mange mål?
 • Hva er stabilt i livet ditt?
 • Har du det alltid bra?
 • Hvor er du i livet?
 • Hvordan har du det med Gud i dag?
 

Skrivesperre

sinna

Foto: piotr.amigo

Jeg har skrivesperre! Jeg driver å skriver på et innlegg, men det blir ikke noe logikk i teksten eller så blir det færre ord når jeg leser gjennom hva jeg har skrevet! STRESS.

Jeg har ca 300 ord i innlegget men er ikke fornøyd med det pga jeg har ikke besvart problemet enda egentlig. Masse ubesvarte spørsmål og klarer ikke/finner ikke inspirasjonen nå! Dette inlegget har litt over 700 ord. Så 300 ord er ikke et spesielt langt innlegg. Må bare tenke litt videre og kanskje det blir noe av innlegget om et par dager.

 

Svar på spørsmål

I denne posten kommer alle svarene fra denne posten Slå dere løs og still gjerne flere spørsmål!

 1. Hva er du mest redd for?
  • Jeg er mest redd for å stå foran store folkemengder. Liker ikke det i det hele tatt. Å ha presentasjon av noe for masse folk er ikke noe jeg liker.
  • Jeg er vel egentlig ganske redd for edderkopper og. Liker ikke de. Så lenge de er ute så er det greit. De er forresten ganske greie å ta bilde av :P
  • Noe jeg ikke liker er føtter! Kan bare ikke like føtter, snakke om føtter eller tenke på føtter. Føler det klør bare av å skrive om det nå!
 2. Når lagde du din første blogg/nettside, og finnes den enda?Den første nettsiden jeg hadde som jeg kan finne nå er fra 17. januar 2004 altså ganske så lenge siden. Ja den finnes enda. Mangler et par bilder å litt sånn, men man kan se ca hvordan den så ut. Flere svar følger!
 

Wordle.net

Wordle.net er en nettside som henter ut stikkord fra din nettside elelr blogg og lager en sky av ord. Det er utallige muligheter for farger, fonter og hvordan teksten skal plasseres. Denne kan være litt morsom å ha for å friske opp siden din.

bilde-4

Stikkord

 

Spørsmålsrunde

Det er så gøy å svare på spørsmål i slike spørrerunder, så tenkte å sette i gang en :-)
Spør meg om hva som helst, så svarer jeg så godt jeg kan når jeg syn
es det har samlet seg en del spørsmål. Hva skal jeg skrive om her på bloggen? Lurer du på noe om meg? Vil ha masse masse spørsmål nå, YEY.

Stikkord

 

Tanker om ting… (mange spørsmål!)

Jeg har tenkt litt i det siste. Før har jeg skrevet om «livet» og om «frimodighet». Sjekk ut de postene!

Hvis jeg med mitt lille liv kan forandre andres liv til det gode. Hvorfor gjør vi det ikke i mye større grad? Hvorfor er vi så slappe med å bare tenke på oss selv og ikke på andre, felleskapet? Det er fordi vi lever i et egosentrisk samfunn med fokus på meg mitt og mine. De andre får klare seg selv.

Jeg vil bli husket, ikke gå vekk med stillhet. Hvordan vil andre huske meg? Hva vil de huske meg for? Hadde jeg rett fokus?

Pekte jeg nok på Jesus? Var han «fornøyd» med meg? Antagelig ikke. Ingen i seg selv er gode nok til å komme inn i Himmelen! Vi må ha hjelp av (veiviseren, fiskemannen, lammet) JESUS! I Jesus er vi fullkomne, perfekte og RENE! Han renser for all synd som vi kommer til han med!

Hva ville Jesus gjort? Gjør jeg det? Antagelig ikke så ofte. Som oftest så følger jeg strømmen. Tenker på meg og mine. Er dette noe som gir meg glede? Ja det gjør jo egentlig det for jeg bryr meg ikke om de andre. Jeg bryr meg jo, men ikke nok.

Hva vil du at Jesus skal si til deg når du treffer HAN? «Godt jobba, god og trofast»? Jeg tror ikke vi får sånn svar. Det å komme til himmelen er nok for meg! Hvis jeg lever et langt eller kort liv på jorden, (vi vet aldri når vi dør), og bevarer troen min til slutt og har hatt en påvirkning på noen til å vise at Jesus er kongen og veien inn i Himmelen.

Hvordan kan vi vise veien da? Ved å være et medmenneske, det vil jeg si at er det viktigste. Du kan vise veien på så mange måter. Møter. Møtet begynner i døra, viste du det? Det er veldig viktig å ha folk som sier velkommen. Vil påstå at det er noe av det viktigste! Å bli tatt imot, ikke føle seg utstøtt. Tjen andre, bli med i Student/Ungdomsarbeidet nærme deg. La alle mennesker få merke at dere er vennlige.(Fil 4,4) Gjør noe, ikke bare sitt på latsiden å klag.

Har fått noen spørsmål og hvordan jeg klarer å tro. Å tro betyr å stole på. Jeg tror på Jesus. Jeg bare stoler på han.

La folk se HVEM du er, HVA du står for og HVEM du følger! Jeg er Fishermans Friend – på lag med den Sterkeste!

Whoever sent us down here was smart, you know?
Brendan Fehr i rollen som Michael Guerin i TV-serien Roswell