Jeg føler meg beæret!

hepI dag når jeg så litt på statistikken min så var det en lenke fra Mote.no Jeg klikket meg inn og temaet på denne posten er « Dine favoritt blogger» og jeg har fått en lenke der. TAKK!

Det jeg lurer litt på er. Hvem er denne Hep! Tror kanskje det kan være Christine Det er Mette Amundal :) Sjek

Listen som jeg er beæret over å være på er slik:

Så Jeg viser litt linklove og lenker til alle på listen :) Bare mote å sånn på den listen følte jeg!
Takk for lenke Mette!

 

Kristine Fargerik

Kristine Fargerik har nettopp åpnet ny blogg på bloggbyen.com.  Når jeg så bloggen hennes så tenkte jeg at denne hadde vært et godt tillegg på bloggbyen.com og sendte henne en mail. Hun registrerte seg og begynte å overføre bloggen. Så hun hadde litt kommentarer på innleggene 20-40, men tenkte ikke noe mere på det til hun hadde flyttet alt over. Kristine har over 15.000 kommentarer!

Hun blogger om det som skjer i livet hennes. Mye om mote, sminke og slike ting som jeg ikke har peiling på! Hun bruker mye bilder og blogger ganske ofte. Siden hun har med alle lenkene er kul!

kristinefargerik-lenker

Stikk innom bloggen hennes og legg igjen en kommentar :)

 

Anbefalte blogger #2

Denne gangen anbefaler jeg bloggere som jeg traff på Bloggcamp’09.

Sindre AKA Hundrings – http://hundrings.blogg.no/

Sindre skriver om det meste han var på Bloggcamp’09 og vi satt oppe på campen og snakka litt ut i de sene nattetimer. Det om slår meg først er designet. Det er bra. Veldig bra. I forhold til mange på blogg.no så vil jeg si han har et av de beste jeg har sett! Liker derimot ikke at jeg fær horisontal scroll på siden. Han skriver vanvittig bra og har begynt å opparbeide seg en god leserskare. Når det kommer til bilder så er Sindre i topp her og. Han har profft utstyr og tar meget gode bilder.

Tor Arne Njåmo http://www.torarnenjaamo.net/

Tor Arne er en fyr jeg traff på Bloggcamp’09. Det første man kanskje tenker når man kommer på bloggen hans er «Å nei! Enda en rosablogger!», ja det er litt rosa der, men hvem liker ikke rosa? Han har et ganske enkelt og rent design. Kunne kanskje hatt litt mere kontrast i sidebaren.

Madeleine D. Bergsjø – mmaddiiee – http://www.mmaddiiee.com/

18 år gammel jente fra Asker som jeg traff på Bloggcamp’09. Hun flytter til New York til høsten for å studere engelsk. Interesserer meg for musikk, fotografi, blogging, shopping, venner og reising. Hun har et enkelt men likevel bra design. Innleggene hennes er spekket med bilder noe jeg ser på som positivt.

Bjørn Kenneth Muggerud – http://www.bjornkennethmuggerud.com/

Dette er en av de eldre bloggerne. Hvem har sagt at bloggere må være 18 år og blonde? Han har for ikke lenge siden fylt 39 år. Designet hans ser litt ut som om et er under utvikling. Det kunne trengt en liten opprenskning. Anbefaler allikevel bloggen hans. Er kanskje ikke den som oppdaterer oftest, men skriver innlegg med litt mening. Ikke bare «I dag har jeg vært på café…»

Julian Revheim Askeland – http://raskeland.no

Julian var den jeg traff først på Bloggcamp’09. Det var og han jeg kanskje var mest med utenom Bjørn Kenneth. Han er 22 år og bor i Lillestrøm, men er fra Bergen. Han bruker et veldig bra tema på siden hans. Det er en fin liten sak på toppen som sirkulerer de siste innleggene. Oppdaterer passe ofte. Absolutt en blogg jeg vil anbefale.

Blogger du?

Er det noen blogger du anbefaler?

 

Anbefalte blogger #1

Denne uken vil jeg begynne med noe nytt. Anbefale diverse nettsider og blogger.

TalkieWalkie – Norges minste videoblogger
TalkieWalkie er avhengig av den farlige drikken Pepsi Max. Han prøver å lese 4 bøker i måneden og liker gullfisken sin. Videobloggene hans er underlig interessante. Og kan kanskje ligne litt på disse videoene sånn teknisk.

Spoon Graphics – Grafisk design blogg
Her finner du masse guider til hvordan man kan designe ting som ikoner, nettsider, vector grafikk og masse annet. Jeg har lest denne bloggen lenge og synes han er flink til å skriv og å forklare hvordan man gjør ting. Og han lager og guider til ting som er nyttig nå, ikke i 1999.

Karl-Johan Kjøde – En blogg i Karl-Johans gate
Karl-Johan skriver om det som opptar han i hverdagen. Han har skrevet mye om hvordan kristne skal forholde seg til porno. Han skriver og mye om Gud og Jesus og sånt…
Det går og en del i fotball og trening. Karl-Johan jobber i Normisjon og studerer ved siden av (eller motsatt)

Børge Tiller Mathiassen – Tru, håp og kjærleik
En blogg for de av oss som er glad i mennesket, samt vil at Jesus sin gode kraft skal gi oss øket styrke og innsikt i en ellers travel hvardag. Børge er en 57 år gammel forhenværende misjonær og kirkemann. Han har jobba som misjonær i Kongodeltaet, Somalia og Rwanda, og har på disse reisene blitt utrolig glad i mennesket, uansett rase eller utseende. Gud elsker alle barna sine. Alle hans innlegg er gjennomsyra av kjærleik.

Noen blogger du anbefaler?

Stikkord

 

Can we pull thru this avalanche…

Marié Digby er kanskje mest kjent fra YouTube hvor hun har spilt inn en masse coverlåter av diverse kjente sanger. En av de mest populære er Umbrella av Rihanna. Hun har også laget en pianoversjon av The Game og Lil Wayne sin My Life.

mariedigby-unfold

Marié var ganske anonym en lag stund uten noen innspillinger kun videoer hun har filmet selv. Den første offisielle singelen hennes var Say It Again. Videoen er veldig morsom. En ny måte å bruke kulisser på. De blir satt inn underveis. Temaet endrer seg, fra dag til kveld. Fin og fargerik video.

marie digby

På YouTube så har hun over 155.000 subscribers og over 4 millioner har sett profilen hennes! Og hun har sett over 11.000 videoer!

I den siste tiden så er det en sang fra henne som jeg har likt veldig godt! Den heter Avalanche. Videoen får du her:
http://www.youtube.com/watch?v=2Yj7m9xDgJo

 

Anbefaling: Odd Inge

image 2Vil bare anbefale dere en helt ny blogg. Odd Inge Halsos har begynt å blogge :)

Han har nettopp fått kreft og har blitt operert. Han har skrevet litt om sitt møte med kreft!

Stikkord

 

Blogger du?

[polldaddy poll=1645396]
Blogger du? Hvis du gjør så lurer jeg på hva adressen er. Jeg er interessert i å finne nye blogger å lese. Så hvis du blogger eller vet om noen blogger jeg bør lese så vil jeg gjerne ha en kommentar med adresser. Jeg er interessert i å utvide min liste med lenker så hvis du føler du fortjener en lenke så post den!

Update: Poster du bare en lenke i kommentarfeltet så blir kommentaren merket som SPAM. Skriv adressen til bloggen din på feltet under navnet ditt. Da blir den lagt ut. :)

 

Kreativ fletting

Ramlet inn på denne bloggen i dag. Der kan man se masse ting som omhandler hår. Tips og styling. Det som slo meg da var denne videoen. Jeg digger kreativ fletting. Synes det ser skikkelig bra ut på ei jente! Det fineste er hvis den er asymmetrisk.

Dagens anbefaling blir SalongBloggen

http://www.youtube.com/watch?v=Qv51W7cPoSw