Svar på spørsmål

I denne posten kommer alle svarene fra denne posten Slå dere løs og still gjerne flere spørsmål!

  1. Hva er du mest redd for?
    • Jeg er mest redd for å stå foran store folkemengder. Liker ikke det i det hele tatt. Å ha presentasjon av noe for masse folk er ikke noe jeg liker.
    • Jeg er vel egentlig ganske redd for edderkopper og. Liker ikke de. Så lenge de er ute så er det greit. De er forresten ganske greie å ta bilde av :P
    • Noe jeg ikke liker er føtter! Kan bare ikke like føtter, snakke om føtter eller tenke på føtter. Føler det klør bare av å skrive om det nå!
  2. Når lagde du din første blogg/nettside, og finnes den enda?Den første nettsiden jeg hadde som jeg kan finne nå er fra 17. januar 2004 altså ganske så lenge siden. Ja den finnes enda. Mangler et par bilder å litt sånn, men man kan se ca hvordan den så ut. Flere svar følger!
 

Lang arbeidsdag

I dag har jeg jobbet fra 16-03. Var ganske hardt egentlig. Hadde egentlig ikke lyst men det er jo litt greit med litt ekstra i lønningsposen. Nå er det sove litt og så kanskje få gjort litt ting før det er tilbake på jobb igjen.

Heldigvis så er det helg i morra klokka 23! Jippi!

 

Tålmodighet

Denne uka på jobb har egentlig gått ganske fort. Mandagen husker jeg ikke noe spesielt jeg gjorde. Tirsdag vasket jeg hele trappehuset og heisen. Onsdag vasket jeg jeg pølsekokeren og gjorde den ordentlig ren. Torsdag, i dag, har jeg merket opp to permer til DVDer med nummer på hver lomme og lagt i DVDene som hører til. Dette tok vanvittig lang tid og tålmodigheten var så som så! Blei temmelig lei etter ei stund men satt der på gulvet og spiste litt godteri og hørte på musikk så det gikk egentlig ganske greit. Litt kjedelig i lengden men greit. Ga meg på rundt 250 DVDer. Måtte sette nummer på coverne og merke om de som hadde feil nummer. Det tok vel 2-3 timer hele greia!

 

Parko

Jeg har nå jobbet natt fra fredag til natt til torsdag. Ganske greit å jobbe natt egentlig. men 6 netter var litt mye synes jeg. Var ganske sliten på morraen på torsdagen, men det gikk ganske greit. Skader jo ikke med litt penger. Bare 11 dager til lønning :)

Stikkord