Svar på spørsmål

I denne posten kommer alle svarene fra denne posten Slå dere løs og still gjerne flere spørsmål!

  1. Hva er du mest redd for?
    • Jeg er mest redd for å stå foran store folkemengder. Liker ikke det i det hele tatt. Å ha presentasjon av noe for masse folk er ikke noe jeg liker.
    • Jeg er vel egentlig ganske redd for edderkopper og. Liker ikke de. Så lenge de er ute så er det greit. De er forresten ganske greie å ta bilde av :P
    • Noe jeg ikke liker er føtter! Kan bare ikke like føtter, snakke om føtter eller tenke på føtter. Føler det klør bare av å skrive om det nå!
  2. Når lagde du din første blogg/nettside, og finnes den enda?Den første nettsiden jeg hadde som jeg kan finne nå er fra 17. januar 2004 altså ganske så lenge siden. Ja den finnes enda. Mangler et par bilder å litt sånn, men man kan se ca hvordan den så ut. Flere svar følger!
 

Julefeiring i Bærum

Nå er det blitt lille julaften og jeg ligger i senga og skal snart til å legge meg. Ligger bare å snakker på msn. Veldig koselig faktisk!

kom inn hit sånn i 9 tiden 22 og skal være her til tidlig morgen onsdag 27.

Så bærer det hjem til godbyen Lyngdal hvor det skal rigges til Newyear 07

natta og GOD JUL!

 

Narnia

I dag har jeg sett Narnia. Hadde egentlig tenkt å se den u romjulen men da var jeg opptatt med å være på beden å fikse i stand til Newyear.

Jeg synes faktisk at filmen var bedre enn det jeg har hørt om den. Noen kritikere sa at den lignet for mye på Harry Potter pga magi og slaget på slutten lignet på Ringenes herre. Det spydet som hun «dronningen» har stammer sikkert fra Star Wars.

Så tydelig det kristne synet som C.S Lewis har formidlet. Til tider var det litt tydelig, men filmen var knallbra.

Karakter: 5/6

 

NEWYEAR 2006

For dere som faktisk leser bloggen min så kan dere se at jeg ikke har skrevet siden 26 desember. Dette er i hovedsak pga at jeg har vært på bedehuset og rigget til NEWYEAR 2006!!

Newyear er en av storsatsingene som skjer i Lyngdal nyttårsaften hvert år siden 2002. Arrangementet har mellom 250-300 ungdommer som kommer å får med seg en fullpakket kveld med mat, møte, lovsang, underholdning og masse masse mer.

I år var jeg med å rigget å styrte fra 27 desember i ca 12 tiden til nyttårsaften klokka 1630. På denne tiden fikk komiteen som jeg var i dvs: Remi, Ariel og meg tid til å koble opp 2 storskjermer og og 9 mindre skjermer til å vise video og effekter.
dessuten filmet vi og Marit også under mesteparten av kvelden og.

27. desember
Denne dagen skulle jeg egentlig begynne å koble opp utstyret men det hadde ikke kommet og ingen viste hvor det vi hadde var. Remi som hadde ansvaret var syk under hele uka og dette gjorde at han ikke kom før sent utpå kvelden.
derfor brukte jeg mesteparten av tiden min på å hjelpe andre og å male scenen 2 strøk.

28 og 29 desember

Koblet opp utstyr, ellers så husker jeg ikke så mye… jobbet til ca 04 om natta og sto opp til å jobbe klokka 12.

30 og 31 desember
Hadde semigeneralprøve og generalprøve. dessuten så sleit vi litt med diverse ting som ble fikset ca under middagen under arrangementet!

Under NEWYEAR 2006 så var jeg i mandal 2 eller 3 ganger og i kristiansand 1 gang…
det ble mye kjøring og triptelleren stod på 400 km når NEWYEAR 2006 var ferdig.

Men du og du så gøy det var å filme, stresse, ikke sove mye og jobbe på «beden» i løpet av uka! Takk til alle som var med å hjalp og takk til alle som kom på NEWYEAR 2006.

 

I dag er det 22. desember

Ja nå er det bare to dager til jul. er i oslo for øyeblikket hos familien min. har faktisk handlet ferdig alle julepresangene allerede:) har kommet sånn litt i julestemning. skal være her til ca tirsdag eller noe sånt å så er det ned til lyngdal på newyear! det blir konge! håper DU kommer!

GLEDER MEG TIL JULAFTEN!