Svar på spørsmål

I denne posten kommer alle svarene fra denne posten Slå dere løs og still gjerne flere spørsmål!

 1. Hva er du mest redd for?
  • Jeg er mest redd for å stå foran store folkemengder. Liker ikke det i det hele tatt. Å ha presentasjon av noe for masse folk er ikke noe jeg liker.
  • Jeg er vel egentlig ganske redd for edderkopper og. Liker ikke de. Så lenge de er ute så er det greit. De er forresten ganske greie å ta bilde av :P
  • Noe jeg ikke liker er føtter! Kan bare ikke like føtter, snakke om føtter eller tenke på føtter. Føler det klør bare av å skrive om det nå!
 2. Når lagde du din første blogg/nettside, og finnes den enda?Den første nettsiden jeg hadde som jeg kan finne nå er fra 17. januar 2004 altså ganske så lenge siden. Ja den finnes enda. Mangler et par bilder å litt sånn, men man kan se ca hvordan den så ut.17-januar-2004
 3. Hvis den gjør det, hva er linken?Her er lenken til det jeg kan finne som er min første nettside.
 4. Hva er det beste minnet du har?Jeg har mange gode minner. Noen er Link 2004, Safari i Sør-Afrika, Impuls!, Skjærgårds, Get Focused, Newyear, Kirk Franklin konsert, Salem, være med venner og masse masse mere!
 5. Finnes det er nettside du bare MÅ sjekke, og i så fall, hvilken?Det går jo mye i min blogg da… Ellers så sjekker jeg denne, denne, denne, denne og denne :)
 6. Hvilke faste ting er det du gleder deg mest til gjennom et år?
  • Gleder meg alltid til jul! Fantastisk med familie og julemat og pakker og glede og alt!
  • Bursdagen min :)
  • Sommerferie
  • Stå på slalom
  • Skjærgårds
  • Søndager!
 7. Hva er det som får deg til å smile, selv når du har en dårlig dag?Andre som smiler til meg :) Koselige mennesker som bryr seg om andre uten noen baktanker og gjør det av ren godhet!
 8. Vil du ha flere(spørsmål)?Ja! Bring it on!
 9. Det satt to nonner på en lyse blå benk. Så sa den ene til den andre. “Hadde vi hatt det vi drikker nå, så hadde vi ikke vært det vi er!”Hva drakk di?????? Dette skjønte jeg ikke noe av! Skjønner dere noe? Kan jeg få noen hint?
 10. Hvordan liker du best å tilbringe en lørdagskveld?Med venner eller familie! Venner som samles og har det sosialt å snakker sjit og koser seg :)
 11. Flaueste dohistorie?Teller det å sovne og å falle av doen?
 12. Den ekleste maten du har spist som du selv har laget?Det må kanskje bli vafler med kirsebærsyltetøy og sagt oppi. Så ut som noen blodige vafler!
 13. Hvis du kunne velge, hvilket band ville du hatt på besøk og hvorfor?Jeg tror kanskje det ville vært Casting Crowns eller MercyMe fordi begge bandene har gode kristne verdier og tekster, de har en enorm påvirkning på kristen musikk og liker stilen de har.
 14. Hvorfor er du kristen?Av 1 enkel grunn. Jesus døde på korset for ALLE mine synder! Og all verden synd! Jesus hører meg og ser MEG for den jeg er. Jeg trenger ikke gjøre meg til for å se «perfekt» ut for han. Han vet hvrdan jeg har det. Han kan gi meg trøst når ingen andre kan og han gir meg glede. Han viser seg i alle de små og store tingene i hverdagen. Jeg går i ferdiglagte gjerninger som han har gitt meg.
 15. Hvor gammel er du? Og hvorfor?Jeg er 22 år gammel. Hvorfor? Fordi det var planen til Gud!
 16. Foretrekker du fiskekaker eller fiskepudding?Hvis jeg må velge så velger jeg fiskekaker.
 17. Hvor mange sokkepar har du mistet i løpet av året?Jeg har mista 1 sokk.
 18. Og hva slags antrekk foretrekker du på julaften?Man SKAL gå i dress på julaften!
 19. Hvor oppbevarer du mobilen din om natten?Den ligger litt rundt forbi, men vanligvis så ligger den i senga eller 1 meter vekk.
 20. Hvor mange minutter har du levd? (fra når du publiserer svarene) Jeg har ikke klart å regne meg fram til dette, men skal finne min fødselsattest å prøve å finne en kalkulator på nettet som kan regne for meg :)
 21. Hvis man er så uheldig å låse seg inne på do, kan man da drite seg ut?If there’s a will, there’s a way!
 22. Hva synes du om størrelsen på pupper? Hva liker du best? Store eller små?Jeg liker sånne fine som passer personen… Det kommer helt ann på personen. Noen er fine med store og noen er fine med små. Det er ikke det viktigste jeg ser på i ei jente!
 23. Hvorfor arbeider du med det du gjør, og hvor fornøyd er du med valg av arbeidsplass? Hvor lenge har du arbeidet med det du gjør?Jeg arbeider egentlig md det jeg gjør fordi jeg fikk jobb der.. Parko er en knall plass å jobbe. Får fri når man trenger det og kan jobbe så lite/mye man vil. Veldig koselige folk og veldig bra miljø mellom ansatte. Jeg har vært ansatt siden 11. januar 2008.

Oppdatering: Ann Ingrid prøvde seg og med en spørreundersøkelse. Spørsmål og svar kan sees her og her

Lurer du på noe mere så spør i vei!

 

11 thoughts on “Svar på spørsmål

 1. Mykkje artig lesning her, ja.
  Nokre spesifike kommentatrar til dei einskilde spørjesmåla:

  9: Nonnene drikk ROM. (Og då kjem vel resten av setningen i eit forståeleg lys)

  11: Absolutt medreknbart! Meinar å hugse du skreiv på MSN samstundes (eller var det ein annan gong?)

  20: http://www.bajs.no/ gir deg antall timer…

  21: Ordnar du ein film som dokumenterar praksisen?

 2. [quote comment=»15008″]*Grøss*[/quote]

  HAHA! SEr jo ikke akkurat så velig bra noe av det folk lager som sin første side egentlig. Og det var jo så lenge siden og! Kan jo ikke akkurat sammenligne med nå!

  Ok da kanskje med Piczo men der lager man jo egentlig ikke noe selv…

 3. Sorry, Marius…
  Nonene drikker ikke ROM.
  Gåta er er egentlig nokså innlysende…. ;-)

 4. Eg syntes ROM (eller manglande sådann) gjev ei grei forklaring på kvifor dei sitt på ein blå benk (framfor å liggja i ei god seng)

 5. Skjønner at dere neppe har hode til å klare gåta så jeg får vel bare si svaret da….
  Men ikke idag

 6. [quote comment=»15045″]Skjønner at dere neppe har hode til å klare gåta så jeg får vel bare si svaret da….
  Men ikke idag[/quote]

  Jeg vet svaret! (tror jeg) De drikker melk.

 7. melk som morsmelk hvis du skjønner.

  men leste en plass så stod det at man ikke trengte å være jomfru for å kunne være nonne. man kunne til og med ha familie og barn. noe jeg synes var litt rart. men de lever jo i sølibat i klosteret da. men de kan jo ha fått under før…

  ikke vet jeg! hva mener du Tore?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.