Har du oppdaget noe ny musikk?

I det siste så har jeg egentlig ikke hørt på noe ny musikk. Det går i det samme gamle. Det er litt kjedelig. MEN jeg har hørt på en ny artist og hun er skikkelig bra. Francesca Battistelli er skikkelig bra. Musikken hennes har vært på et par ganske store TV-programmer som «Jon & Kate Plus 8» og «The Hills».

Musikken hennes er ikke helt lett å sette i en sjanger fordi der er ganske mye forskjellig. Det er mye sjel, piano og pop i musikken, men man kan og sette henne inn i jazz, rock og gospel. Tekstene hennes er kanskje ikke typiske kristne sanger. Jeg synes i hvert fall ikke det. Etter en stund legger man merke til at det kristne budskapet skinner gjennom på en del av tekstene. Målet hennes var å bringe noe autentisk til den skristne musikken som ikke kristne kunne høre på.

http://www.youtube.com/watch?v=jSwov6Zp1hY

Noen andre sanger:

It’s Your Life
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TAd5c3Dc29A[/youtube]

Blue Sky
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rZsjCHJ9GkY[/youtube]

Hva hører du på av musikk for tiden?

 

JC inn da hudd

Må jeg virkelig si noe mere?

Disse er geniale! Snikreklame på sitt beste!

Hva synes du om dette programmet?

Stikkord

 

Undercover Boss

Dette er evirkelig et TV-program som jeg likte. Det har god moral og prøver virkelig å gjøre de minste i selskapet sett. Som tittelen sier så går sjefen undercover i sitt eget firma for å finne ut hva som foregår. Først trodde jeg dette var litt «Dirty jobs with Mike Rowe» program, men det var det på ingen måte.

Han ser folk som løper som gale for å stemple inn etter lunsj fordi de blir trukket to minutter i lønn for hver minutt de er for sene. At damer må tisse på boks fordi hun ikke kan ta pause for å gå på do. Det måtte hun fordi det var fokus på produktivitet og ikke trivsel.

En dame hadde tre stillinger som gjorde at hun var så stresset at hun måtte løpe på jobb fordi hun ikke hadde tid til alt hun skulle gjøre. Hun forsørget sin egen familie, moren, søsteren og svogeren. Med den arbeidsmengden hadde hun nesten ikke tid til familien.

En av de som vi møter i programmet klager og syter på jobben sin fordi de på hovedkvarteret ikke vet hvordan det er å jobe i firmaet. Litt morsomt når sjefen sitter ved siden av henne.

Sjefen for WM

Så til det som virkelig gjorde dette TV-programmet verdt å se. Sjefen rydder opp. Han fjerner ekstrastraff for å komme for sent. Hun som måtte tisse på boks blir med i en arbeidsgruppe for å gjøre jobben lettere for kvinner. Hun som hadde tre stilinger blir supervisor og ansetter to personer til å avlaste henne.

Virkelig et program jeg håper kommer til Norge. Dette hadde vi virkelig trengt!

 

Top Gear har avslørt The Stig

Tog Gear har i den første episoden av sesong 13 avslørt hvem The Stig er. Det har i de siste 7 årene vært mye spekulasjon i hvem denne karakteren virkelig er. Jeremy Clarkson avslørte i går kveld at det var tidligere Formel 1 føreren Michael Schumacher.

The_Stig_Top_Gear_Eight

The Stig har testet det som er av raske sportsbiler de siste syv årene og det har ikke vært tvil i at denne føreren har vært en erfaren racerfører.

Jeg synes det er helt rart at ingen har klart å avsløre dette de siste 7 årene! Det meste annet innen TV har jo blitt avslørt. Var litt dumt synes jeg at det var Top Gear selv som avslørte det!

Nå kan du og gå på Top Gear utstilling!

Ser du på Top Gear?

 

The Big Give

oprah2

I dag så jeg et fantastisk program, The Big Give. Denne episoden fikk de 100.000 dollar som de måtte bruke på en dag! De kunne ikke gi bort penger men kjøpe ting til folk. Det var et par ting som jeg synes var spesielt bra. Det var en av deltagerne som gikk inn på et bilverksted og sa at han ville betale regningene til de som hadde bilen sin til reperasjon. Han betalte 500 dollar av regningen til de bilene de hadde der pga han kunne maks bruke 10.000 dollar på en plass. Det var et skikkelig pay it forward øyeblikk der.

En annen deltaker kjøpte blomster for 2.000 dollar og ga de vekk til tilfeldige forbipasserende. For en glede hun spredte! Fantastisk! Jeg liker sånne programmer som kan berøre mennesker og som gjør verden til et litt bedre sted å være! Hvis vi med våre små liv kan gjøre glede i noen andres liv så trenger det ikke koste noe. Bare å si HEI til noen du ikke ville sagt hei til, eller å gi en klem til noen. Det er kanskje ikke så mye det koster oss, men du verden så det gleder den du gjør det mot.

Min oppfordring til deg er å legge merke til de som trenger det. Gi de en klem eller gjør noe koselig mot de!

 

330 Svadronen

Det skjedde i de dager at ei jente med navn Heidi gikk seg vill i fjellet etter en gåtur. Stedet var Kråkeland litt nord for Kvinesdal. Ariel ble oppringt av NRK som spurte om han kunne få tatt noe video, Jeg ble med som sjåfør og til å ta stillbilder. Ariel fikk video på nett og TV, Rogalandsnyhetene, Sørlandsnytt og Dagsrevyen. Jeg fikk 2 bilder publisert på NRK.no Resten av historien kan leses HER!

2009-04-27_1551

Kanskje litt uklart og alt det der. Men gutten til venstre er MEG!!! Ariel står som nr 2 til venstre. Hvis du trykker på bildet så får du en større versjon. Litt kult at det ble med i serien da :)

Senere så har Heidi kommentert på bloggposten. Hun skrev dette:

Hei
Denne jenta er meg, litt sprøtt å finne dette hos en random fyr :P
Jaja… bra jobbet! :)

Kult at mange av de som har vært med i serien har fått takk for heltedåden. Se nyhet fra Dagbladet her.

 

Kommer politiet i natt?

politi_rygg

Kilde: http://www.flickr.com/photos/justisdepartementet/3290509622/

Dette er noe av det jeg kanskje kan regne med at skjer i natt. Etter å ha fått naboklage, du kan lese mere om det HER, så er det ganske store muligheter for det.

Historien bak det er at når jeg var på vei til jobb så fikk jeg beskjed av naboen som stod med postkassen. Hun sa at hvis det ble noe bråk i natt så kom hun til å ringe politiet. Og senere anmelde forholdet. Jeg måtte jo bare svare at hvis hun ville det så var det bare å ringe.

Når man bor i blokk så må man regne med litt støy fra naboene. Det er ikke som å bo på landet! I kveld har jeg lyst til å se på TV kanskje med volum 14! Tar heilt av her!

UPDATE: Politiet kom ikke i natt :)

 

The Big Bang Theory

big_bang_theoryDenne serien er bare så bra! Smart Is The New Sexy er vel det som er best til å beskrive serien. Handler om 4 overmåte smarte mennesker med en IQ de fleste bare kan drømme om. En dag så flytter Penny inn i naboleiligheten. Da starter problemene. Ingen har sosial intelligens. Whatsoever!

Noen sitater fra serien:

Howard Wolowitz: If it’s «creepy» to use the Internet, military satellites, and robot aircraft to find a house full of gorgeous young models so I can drop in on them unexpected, then FINE, I’m «creepy».

Leonard: I just know that moving all day can be stressful and I just thought that good neighbors and some Indian food might be just what you need… plus, curry is a natural laxative and I don’t need to tell you that a clean colon is one less thing to worry about.

Sheldon: You have about as much chance of going out with Penny as the Hubble Telescope has of finding that at the center of each black hole there’s a little man with a flashlight trying to find the circuit breaker.

 

TVen er montert

Som jeg skrev HER så har jeg kjøpt nytt TV og i dag var jeg ute på Elkjøp og hentet det! Vanvittig stor boks det kom i, men jeg klarte å presse det inn i baksetet. Måtte faktisk åpne vinduene bak for at det skulle gå :P

Nå henger den til og med på veggen og :) Mac’en, kabeltv og anlegget er koblet til så alt er fryd og gammen :)

Stikkord

 

Fringe

Har begynt å se på en ny serie nå. Tror ikke den vises på norsk TV enda. Det er litt sånn CSI møter Bones og X-Files. Anbefaler dere så se traileren under.

http://www.youtube.com/watch?v=4I6iGbPRi4U

Stikkord