Svar på det du lurte på!

 1. Hvor stor er tyngdekraften?
  9,81 m/s2  er tyngdekraften. Jeg brukte ikke Google til å finne svaret. Håper et besvarte spørsmålet.
 2. Ikke føl at jeg er veldig krass eller noe altså Patrick, er bare veldig nysgjerrig her etter at jeg fant ut av at du er veldig kristen!?
  Jeg lurer på en ting. Hvorfor skriver du VELDIG kristen. Jeg mener at det er en enten eller greie. Jeg mener at en ikke kan være litt kristen. Enten så tror en eller så tror en ikke.
 3. Hvordan er ditt syn på homofile? Hva syntes du om de kristne som går til angrep på homofile, fordi de er nettopp… homofile!?
  Mitt syn på homofile kan du lese mere om her. Jeg må presisere at jeg IKKE er MOT homofile. Men jeg er mot å gå på personer pga at de er homofile. Men jeg har derimot et problem med legningen.
 4. Musikk! What do you like?
  Musikk… For tiden går det mye i dette:
  2009-05-02_0032
 5. Hvilken superkrefter vil du ha? Du kan bare velge en.
  Hvis jeg skulle hatt bare 1 superkreft?  så ville det nok vært evnen til å lese tanker. Og å bruke denne evnen til å gjøre noe godt!
 6. Hvilken farge hadde sokkene dine på tirsdag i forrige uke?
  Jeg hadde på meg et par H2O sokker med grønne og røde striper.
 7. Har du noen gang laget te selv hvor du ikke fyller halve koppen med sukker?;)
  JA! smakte det godt NEI!
 8. Hva er grunnen til at folk stiller deg spørsmål tror du?
  Kanskje folk vil vite litt mere om meg som blogger her regner jeg med.
 9. Eksempel spørsmålet som er over meg her. «Har du noen gang laget te selv hvor du ikke fyller halve koppen med sukker?» Var kanskje det et tullespørsmål, hva vet jeg. Poenget mitt er. Hva tenker du om sånt?
  Det er i grunnen litt tøysete spørsmål, men han er min fetter og han bare lurte på det så følte at jeg burde svare på det og :)
 10. Hvorfor har du denne spørsmålsrunden, og er det ikke litt rart at folk spør?
  Jeg synes ikke at det er rart! Greit å samle spørsmål på en plass synes jeg.
 11. Hvorfor vil «Hanne» vite hvilken farge du hadde på sokkene dine forje tirsdag?
  Kanskje Hanne er genuint interessert i hvilke typer sokker folk går med å driver en nasjonal undersøkelse på alle spørsmålsinnlegg på norske blogger :P
 12. Føler du deg utnytta av andre bloggere, som en kan få følelsen av legger igjen kommentar kun for å få lesere til sin egen blogg?
  NEI! Jeg håper at andre bloggere får trafikk fra meg ved å spørre om ting å legge igjen sin lenke. Linklove er noe jeg synes er bra.
 13. Hva er favorittpogrammet ditt?
  Jeg har flere, men for tiden så synes jeg Fringe er veldig bra.
 14. Hvor mange »sidevisninger» har du om dagen?
  Jeg har en del sidevisninger men det som kanskje er mere interessant er hvor mange besøkende en side har.
  I april hadde jeg et snitt på 350 besøkende og 3250 sidevisninger om dagen :)
 15. Hvilke blogger leser du?
  Jeg leser i hovedsak de bloggene du kan se i sidekolonnen. Det er en import fra min Google Reader. Jeg oppdaterer denne av og til. Nye blogger som jeg følger må ligge litt i Reader før jeg legger de til på siden.
 16. Hvorfor er du kristen?
  Av 1 enkel grunn. Jesus døde på korset for ALLE mine synder! Og all verden synd! Jesus hører meg og ser MEG for den jeg er. Jeg trenger ikke gjøre meg til for å se “perfekt” ut for han. Han vet hvrdan jeg har det. Han kan gi meg trøst når ingen andre kan og han gir meg glede. Han viser seg i alle de små og store tingene i hverdagen. Jeg går i ferdiglagte gjerninger som han har gitt meg.

Svar på andre spørsmål kan du lese HER!

 

Norge i dag!

Min Gud er god han ønsker ingen vondt, han ønsker at alle mennesker skal ha det godt, tilgi hverandre, slutte fred med hverandre og gjøre sitt beste for at det skal være fred på jorden.
Ikke en vond og grusom verden der en selv graver til seg alt av verdier og ønsker å ha æren for det, men deler av det en har og hjelper med det en har.

Samfunnet har fått så feil syn på ting spesielt i det siste synes jeg. Ta familien. Mann, kone og 1,6 unger det er det som er normalen. Nja.. Var normalen. Nå er det heller skilte foreldre og barna er en kasteball/premie. Jeg har ikke noe erfaring på dette men det er sånn jeg ser det i hvert fall. Familien er i forfall. Nå vil de ha igjennom at mann og mann kan gifte seg i kirka på samme måte som mann og dame. Og dette skal stortinget bestemme? Så de kan begynne å praktisere homofile ekteskap i kirka. Dette strider helt mot det bibelen sier.

Samfunnets holdning til feks. abort, mote, sex og mye annet er helt forvridd i forhold til det som bibelen sier. Moten sier jo tynnere jo bedre, abort er ikke drap og ha så mye sex som mulig med så mange som mulig. Jeg mener Rune Rudberg er en tulling! Disse tingene og mer er ikke i overensstemmelse med det Gud og Bibelen sier. Vanlige folk leser Bibelen hver dag gjennom oss kristne. Vi må gjøre Jesus mer synlig gjennom våre liv og handlinger. Ja, vi skal være I verden, men ikke AV verden. Dette vil si at vi ikke nødvendigvis skal gjøre alt det alle andre gjør men gjøre det bibelen sier.

Jeg sier ja til ekteskapet, mellom mann og kvinne. Ja til livslang kjærlighet. Ja til gode og sunne verdier. Det er dette som kan gi troen på kjærlighet, romantikk og livlangt ekteskap tilbake til til barn og unge. Ja til familier som er trygge for barna og de får en sunn og god oppvekst med begge foreldre.

Hva bruker jeg tiden min på? Bruker jeg den rett? Kan jeg bruke den annerledes? Hvordan vil Gud jeg skal bruke tiden min? Hva mener verden? Vil jeg forandre prioriteringene mine?

Dette er spørsmål som jeg har tenkt bittelitt på i det siste. Camilla Fjeldstad skrev en bra post om det. Jeg bruker garantert mye av min tid på ting jeg ikke burde brukt tid på! Facebook, MSN, data generellt og TV. Facebook tar utrolig mye tid. Det er rart med det at man kan bli avhengig av en nettside! Mens jeg skriver denne posten sitter jeg faktisk både på MSN og på Facebook mens jeg ser på TV! Jeg burde vel egentlig heller ha lest i bibelen og fått noe god input den veien, men hver gang tanken kommer så skjer det noe annet og så blir det bare med tanken. Ja jeg tror Gud vil at jeg skal bruke tiden min bedre. Endre noen ting sånn at jeg kommer nærmere han. Vil jeg forandre prioriteringene mine? Det er et helt annet spørsmål.

Gud er evig kjærlighet og han ønsker oss alt godt. Jeg kan komme til Jesus med alt, om det er nederlag eller seire. Han døde for meg! Jeg kunne bare ønske at jeg kunne gi 100% av livet mitt tilbake til han. At jeg forsto hva han ville med akkurat meg. Med mine feil og mangler. Han ville ha meg med til himmelen. Jeg er reddet, satt fri! Fra dødens lenker, fra evig pine! Klarer jeg å fatte dette? Egentlig ikke men jeg prøver. Jeg vet jeg skal til himmelen! Når jeg dør skal jeg ikke bare «forsvinne» jeg skal til evig fest i himmelen! Så herlig! Jeg kunne bare ønske at flere forsto hva Jesus gjorde på korset for de! Gud ofret sin egen sønn for all alle folkeslag kan komme til himmelen!

Ta verden men gi meg Jesus