Blogger du?

[polldaddy poll=1645396]
Blogger du? Hvis du gjør så lurer jeg på hva adressen er. Jeg er interessert i å finne nye blogger å lese. Så hvis du blogger eller vet om noen blogger jeg bør lese så vil jeg gjerne ha en kommentar med adresser. Jeg er interessert i å utvide min liste med lenker så hvis du føler du fortjener en lenke så post den!

Update: Poster du bare en lenke i kommentarfeltet så blir kommentaren merket som SPAM. Skriv adressen til bloggen din på feltet under navnet ditt. Da blir den lagt ut. :)

 

110 thoughts on “Blogger du?

 1. JEG blogger :P men det visste du kanskje, siden du allerede har kommentert på min blogg før jeg kommenterte her… Hvordan fant du bloggen min egentlig?

 2. JA!
  Jeg blogger!
  Så vidt..
  Har nettop begynt da, men trenger litt skryt for det jeg allerede har skrevet :p
  Slik at jeg kommer meg videre liksom..

 3. Jepp, jeg blogger :D
  Jeg ville sjekket ipublish sine anbefalte blogger – også hjartesmilbloggen :)

 4. Anntek at du allerie veit at eg gjev litt tilbake til verda av kva som hender meg for tida…

 5. Jeg blogger!
  De siste par innleggene har ikke vaert de beste, men det kommer mer! Uansett, kjeder du deg; saa feel free to check out my blog! :)

 6. Jeg blogger!! igjen!
  Ser ut til å bli en bedre postrate nå, enn mine tidligere forsøk, så satser på at det blir bra :P

 7. jeg blogger jeg :)
  Fin blogg du har forresten, tenkte å lese litt mer av den nå.. hehe..
  Kos deg i columbia og New York så lenge :)

 8. Jeg, jente på 21år, har nettop startet en blogg. Skriver om endel 'vanlige' jentesaker, men vil også ha frem mine meninger om stort og smått. Særlig om psykisk helse, siden jeg selv har slitt psykisk og vet hvordan det er å være innlagt og bli fremmedgjort pga det. Er ellers en veldig oppegående jente som studerer og jobber! Super blogg du har forresten, stå på!! :)

 9. Jeg blogger daglig, opptil flere ganger egentlig..
  Blogger om alt mulig som skjer i livet mitt. Både tanker og hendelser. Liker også godt å ha bilder, så da blir det lagt ut litt av og til.

 10. Nå har jeg nettop begynt med dette blogge greiene. Begynte vel egentlig for å ha et sted å legge ut alle «tankene» mine, som jeg kaller de. Litt sånne smådikt-greier og små historier… Foreløpig er det ikek så mye av det, men mye annet. Er litt kaotisk om dagen, men det kommer seg vel.

  Ta en titt innom om du får tid en dag! Setter alltid pris på besøk og kommentarer/tips.

  Phoebe*

  1. Spennende blogg. Den første jeg har sett om det temaet. Veldig velskrevne innlegg du har. Hvilken «bloggmotor»/bloggleverandør bruker du til å skrive bloggen din med?

  1. Jeg blogger! Skriver om hverdagen, livet, Jesus og andre saker som opptar meg… Er lærer, ungdomsleder og pappa – noe som nok setter sitt preg på bloggen:)

  2. Hei Patrick, frisk blogg! Tidsriktig………….
   Jeg blogger selv på wordpress, og av og til på DagenMagazinet, og Vårt Land.

   Du finner meg på wwww.pastoren.no

  3. Hei. Så bra at unge kristne er aktive i dette landskapet.

   Selv har jeg akkurat startet en blogg og håper å få tid til å dele tanker rundt tro:)Er frilansjournalist og tekstforfatter og driver firmaet liv til ord. Bøker i ulike former og fasonger er på agendaen. Unge kristne om tro for eksempel:)

 11. Jeg har blogg.

  Skal begynner å følge din, vet ikke om så mange «kristen-bloggen.» Prøver å holde en viss rød «kristen-tråd» gjennom min, men jeg tror jeg mislykkes. Men når det skjer noe på det feltet, er jeg ikke redd for å blogge om det! :D

  1. Nei. det er ikke så veldig mange kristne blogger der ute. Det er noen men ikke spesielt mange litt profilerte.

   Tror at det er bra å skrive om oppturer og nedturer i kristenlivet på bloggen. Alle kan jo ikke ha bare topp dager! Noen må jo være mindre bra!

 12. Jeg blogger :) Nivået er veldig opp og ned, for tiden går det mest i agurkposting bare for å ha noe å gjøre på regnfulle sommerdager. Satser på mer syte- og klageinnlegg utover høsten når studenttilværelsen tar til igjen ;)

 13. Jeg har blogg:D Og jeg lurer på hvorfor i all verden jeg ikke har funnet bloggen din før nå. Veeldig bra førsteinntrykk hvertfall :) !

  1. Du har sykt bra blogg! Headeren din er råkul! Designet generelt er fresht. Du gjør virkelig bloggen din kulere med alle tingene du gjør med bildene!

   Jeg skal følge bloggen din videre!

 14. Super blogg du har!!
  Blogger på solveiggronstol.blogspot.com
  om livet på godt og vondt, Gud og kristenliv, og litt til..

 15. Jeg har blogget en god stund nå, men har nylig skiftet bloggportal. Jeg trives veldig godt på blogg.no, og jeg er fra og med i dag fast leser av din blogg. Du skriver ufattelig bra. :) Keep on the good work. :D

 16. Jeg har blogg! :) mariablogg.ipublish.no – and I loove iPublish! ;)Kul header!

 17. Jeg lagde meg bruker på wordpress nå, men skjønner ikke så mye. Tar gjerne imot hjelp (?) :)

  1. Hva lurer du på med WordPress? Skal nok se vi kan få hjulpet deg :-) Men hvorfor vil du bytte fra iPublish?

   – Julian

   1. iPublish har ganske mye problemer – enten med kommentarer, opplasting eller annet.. jeg vil også prøve noe annet :) – men jeg skjønner ingenting av WordPress :P

    1. Registrer deg på bloggbyen.com den bruker wordpress. der kan du og endre på designene. jeg skal selvfølgelig hjelpe deg med å overføre alle innleggene dine hvis du vil det.

     Det er ganske likt wordpress.com men du kan gjøre litt andre ting der. innlegg kommer på forsiden for å gi deg mere trafikk

 18. Hei. Har ikke lest så mye på bloggen din, men det jeg har lest til nå synes jeg er veldig bra! Jeg leste om deg i Triggermag også. Du er kul! Og du inspirerte meg til å lage en egen blogg, som ingen andre har greid før nå x)
  Jeg kan veldig lite om blogging, men håper derfor at du kan hjelpe meg litt…? Jeg ønsker å lage en blogg med alt fokuset på Gud, har du forslag til hva jeg kan skrive om?
  Du må bare ta en titt på den, men det står ikke mye der: jesusfreak.blogg.no
  -Jesusfreak

  1. Hva lurer du på om blogging da?
   Skriv om ting som interesserer deg. Det er det som er viktigst.
   Bruk bilder.
   Ikke skriv noe du kommer til å angre på. Ting forsvinner ikke på nettet. Det er der for alltid!

   1. Takk for tipsa!
    Som sagt ønsker jeg å lage en blogg med alt fokuset på Gud. Er det noen temaer innenfor kristendommen jeg burde styre unna, da? Eller noen jeg spesielt burde ha med? Jeg hadde egentlig også tengt til å være helt anonym, men vil det bli uinteressant å lese den da?
    -Jesusfreak

 19. Bra blogg du har Patrick – jeg blogger litt for meg selv og så blogger jeg på Vårt Lands verdiblogg: http://www.verdidebatt.no/woiwoie/ – den siste mest fordi jeg jobber som journalist i Vårt Land.
  Jeg har ikke klart å lande helt ennå hvor jeg skal være mest , men tror jeg kommer til å skrive mer personlig på woiwoie.blogspot – noen tips om hvordan få fart i besøket?

  1. Jeg vil kanskje anbefale deg å bare blogge 1 plass. Å lese 2 plasser for å få med alle innlegg du skriver synes jeg er litt tungvindt. verdidebatt synes jeg ikke var sånn veldig ideell bloggportal. Du har liksom ikke din egen side der. Alt er bestemt av de som har satt det opp.

   Tips til å få flere besøkende? Lenk til aktuelle nyheter med twingly. Post til twitter og facebook.

   Dere i VL.no bør jo lenke mere til bloggere og utnytte det som skrives i bloggene der inn i VL.no hvis det er greit for bloggeren.

   Skriv om ting som bryr deg. det gjør du jo har jeg sett. Takk for omtale. Har lenket til artikkelen på meg i media siden min :D

   Stå på!

 20. Jeg blogger også! :-) For tiden holder jeg og flere andre på med et prosjekt vi kaller «Kreativ: November 2009». Det går ut på å poste noe kreativt hver dag i hele november. Med vennlig hilsen Regine

 21. Ja, jeg har blogg!
  Du har en kjempe bra blogg:)
  Liker å lese den :D du må ha en god jul og ett godt nyttår!

 22. http://kameraveska.blogg.no (aktiv)
  http://khbm.bloggbyen.com (ikke aktiv)

  Kameraveska vil jeg si er en fotoblogg med en kristen vri. Bloggen som egentlig er ganske ny vil etterhvert inneholde mine tanker over temaer innad i den kristne tro.

  Kunne du tenke deg å lese innlegget på bloggen min om frelse??? http://kameraveska.blogg.no/1275552154_frelse.html – Vurderer nemlig å skrive det om til en andakt. :D

  mvh Karen – Ønsker deg en flott torsdag videre :D

 23. Jepp… Har blogget mange steder og enda lengre enn deg… Nå har jeg bare en aktiv blogg som jeg bruker til litt forskjellig… Mest å skrive KORT om dagens opp(og ned)turer, Jesus, og sånne greier…

 24. Hei!
  Er veldig glad for at det finnes gode kristne blogger, utrolig bra at du har holdt på så lenge!
  Jeg blogger litt på miasfilosofi.blogspot.com, mest om mine tanker rundt det å være kristen og hvordan det former meg og min hverdag:) Du er hjertlig velkommen innom!

 25. Så merkelig at jeg aldri har hørt om denne bloggen før… Kjempeflott at kristne verdier kan fremmes også i bloggverdenen av andre unge mennesker! :)
   
  Går det an å finne og kommunisere med Skaperen? Finnes det overhodet bevis i Bibelen for at den er inspirert av Gud? Er bibeltroen irrasjonell? Har vi en fri vilje? Hvorfor finnes ondskap om Gud er bare god? Dette er noen tema som spesielt engasjerer meg på bloggen min, inkludert egne refleksjoner rundt relevante samfunnsspørsmål og tema, kreative innslag, samt personlige erfaringer som ung kristen. :)

 26. Hei Patrick. Jeg blogger også!

  Jeg har også sendt to meldinger med spørsmål til kontakt/support på bloggbyens hovedside, uten å få svar.. (?)

  Jeg lette litt på siden og så at det er du som er «founder», så da kan kanskje du sjekke litt opp slik at jeg kan få svar på spørsmålene mine?

  Med vennlig hilsen Sjefen (aka.Kristine) som blogger på http://www.martinogsjefen.blogspot.com

  PS: Beklager å sende forespørsel på din private blogg, men jeg skulle så gjerne fått svar på det jeg lurer på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.