Hvor går grensen?

Hvor går grensen på hva du skriver om på bloggen? Jeg er interessert i å høre hva du mener om denne saken. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal sette grensen. Jeg føler at fr tiden så sensurerer jeg meg selv så mye at det ikke blir noe blogging i det hele tatt.

  1. Hvor mye av privatlivet legger du ut på bloggen?
  2. Hva skriver du ikke om på bloggen din?
  3. Skriver du om vennene dine og legger ut bilder av de?
  4. Hvor setter du grensen?
 

One thought on “Hvor går grensen?

  1. Jeg skriver ikke mye om privatlivet mitt, type hvis jeg har en krangel og sånne type ting. Legger sjelden ut bilder av venner uten å ha spurt dem først, og jeg prøver å holde meg til temaet på bloggen min når jeg blogger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.