Gjett hvor jeg skal i helga?

Jeg skal til det lovede land, Lyngdal. Jeg, Solfrid og Hanna skal til Erling og hjelpe han med å pusse opp litt i huset i Kvås :D

Siden jeg er så lite handyman så tipper jeg at jeg klarer å bli skadet på en eller annen måte! Det må jo bare skje!

I løpet av helga skal jeg prøve å få meg en tur innom Misjonskirka og Ungdomslaget på Bedehuset :)

Jeg gleder meg. Alltid koselig å reise til Lyngdal.

Hva er dine planer i helga?

 

litt av hvert

I dag fikk vi endelig fikset telefonproblemene som vi har hatt på jobb… det var slik at telenor hadde gitt oss en dum tjeneste (intouch) som tydeligvis plutselig krasjet med herlige ventelo (navlelo og ventelo… ) så i går hadde vi tekniker fra sønnico på besøk i ca 3 timer uten å egentlig klare å fikse så veldig mye… telefonen kom i løpet av dagen sånn halvveis men det var 8 telefoner som var DØDE! I dag morges fant jeg da ut av at ledningen på telefonsentralen til disse 8 nummerene falt ut av «hullet» hver gang man skulle lukke skapet og det seriøs dytting på gang for å holde den på plass! Det fikset seg JIPPI!

Ellers så har jeg laget en liten plakat til UK, Ungdomskoret i misjonskirka. Den ble faktisk ganske bra synes jeg sånn uten å «hause» den opp for mye… Kom på konsert 16. juni forresten :D blir knall…

Ellers så gleder jeg meg like mye til rebusløpet på lørdag tipper det blir knallmorro… men jeg skal på ingen måte bade da!

Har forresten jobbet bittelitt i hagen i dag… skal så ny plen og ja jeg vet at det er litt seint på året å gjøre det men ellers så skjer det aldri så må bare få gjort det!

 

Pinseoppdatering

Denne pinsen har jeg gjort litt av hvert… vanskelig å komme på alt men noe av det jeg har gjort er:

Fredag var jeg med Robert og en gjeng fra KVS litt rundt og en liten tur innom Misjonskirken hvor vi traff Vetle og Lars Jakob som tok heilt av og spilte rocka musikk!

Lørdag var det Åpent Hus og der var alle 7. klassingene invitert. Syntes ikke at det var så himla mange der da! Etterpå så var det film oppe hos Espen Foss!

Søndag! Ble en del slamping(slappe av…) og så seinere på kvelden så ble det litt volleyball på rosfjord… veldig useriøs spilling. senere på kvelden sikkert rundt midnatt så var det film hos Marius. Filmen het «The Final Cut» den var egentlig ganske bra.

Mandag. I dag har jeg egentlig ikke gjort stort… Har begynt å lage plakat til rebusløpet og hørt en del på musikk…

Hva gjorde du i pinsen da?

 

Grøtfest

I går var jeg i Misjonskirka på grøtfest. Traff mange kjente. Helene Mersland, Kristoffer Rottem, Lars Jakob Kvavik og Cecilie Persson. Det var en fantastisk banslig stemning med bordet og det ble kastet «kilovis» med klementinskall.

Misjonskoret og diverse andre kor sang og det var god stemning og full fest og «basar».

Grøten derimot syntes jeg smakte ikke så veldig godt… Litt etter grøten så tuslet jeg hjem og så litt på folderen chattet en hel del og koste med i sakosekken i stua.

Ellers så så jeg faktisk en skikkelig jentefilm «How to lose a guy in 10 days» den var grei nok litt for «gjennomsiktig» storymessig.
Etter filmen fant puta meg og søvn ble resultatet.

 

Var i Misjonskirka

På søndag sov jeg passe lenge, ca 1, og så var det åslappe av og opp i Misjonskirka i 19 tiden. Der sang ungdomskoret som også sang på KRIK showet. Var bra på søndagen og, en del andre sanger. Etter møtet var jeg med Lars Jakob til Hanne. Der satt vi i kjellerstua å snakket med farsundsfolk. skikkelig koselig og lenge siden jeg har vært med Hanne K.

Stikkord