Tenkoravslutning

I dag var det siste tenkor»øvelsen» for sesongen og koret samlet seg nede på KVS. Der var det grilling, volleyball og fotball… Fotballen var egentlig ganske slapp…
I hvertfall det var ganske så koselig.

Etterpå var det styremøte med LKUL som varte og rakk helt til klokka 21! alt for lenge i dag!, men det var koselig med is og brus… :D

Når jeg kom hjem så la jeg inn ca 70 cm med tøy inn i skapet… nå er det chatting på plakaten og kanskje litt tv eller 24 seinere…

 

Pinseoppdatering

Denne pinsen har jeg gjort litt av hvert… vanskelig å komme på alt men noe av det jeg har gjort er:

Fredag var jeg med Robert og en gjeng fra KVS litt rundt og en liten tur innom Misjonskirken hvor vi traff Vetle og Lars Jakob som tok heilt av og spilte rocka musikk!

Lørdag var det Åpent Hus og der var alle 7. klassingene invitert. Syntes ikke at det var så himla mange der da! Etterpå så var det film oppe hos Espen Foss!

Søndag! Ble en del slamping(slappe av…) og så seinere på kvelden så ble det litt volleyball på rosfjord… veldig useriøs spilling. senere på kvelden sikkert rundt midnatt så var det film hos Marius. Filmen het «The Final Cut» den var egentlig ganske bra.

Mandag. I dag har jeg egentlig ikke gjort stort… Har begynt å lage plakat til rebusløpet og hørt en del på musikk…

Hva gjorde du i pinsen da?

 

Plakatlaging og klatring

I dag har jeg og Robert fra KVS laget plakater. Den ene er til 7. klasse om kan komme på ungdomslaget for første gang på lørdag. Da skal også Tenkoret synge. Tipper det blir himla med folk da!

Etter vi hadde laget plakater en stund fant vi ut at vi skulle opp til hallen for å klartre. Var de i sikkert 1,5 timer, men det ble ikke så vanvittig masse klatring da…

Etterpå gikk vi hjem til meg igjen og fullførte den siste plakaten…

Nå er det ca CSI tid :D

 

Helgebesøk

Har hatt besøk av Robert denne helgen han «reiste» hele den lange veien fra KVS… hele 1,5 kilometer!

Han sov hos meg hele helgen og vi spilte litt data og så film… På lørdag var vi på ungdomslaget og nede hos Lars Jakob en liten tur…

Det ble egentlig ganske seint hele helgen! Fælt å stå opp i dag å gå på jobb til 07:30…

 

CP filmen

06:45
Stod opp

Senere..
I dag har jeg prøvd å få ut en film på DVD dette har jeg gjort før og det var ikke så veldig vanskelig, men i dag toppa det seg helt. Ingenting virket ingen programmer.

16:30
Da ringte jeg til Rolf! «Hei kan du hjelpe meg med filmen?» «Ja, kommer klokka 17» svarte Rolf. JIPPI!! tenkte jeg da!
Så fikk vi laget en DVD på MACen til Rolf :-)

18:00
Terje ringte å lurte på om vi hadde CP filmen på DVD. «Nei!» svarte vi for den lå på PCen på Beden. Så vi kjørte opp for å legge den over på min eksterne harddisk. Selvfolgelig så hadde ikke «gjengen» rendret filmen så det måtte vi gjøre. Det gikk greit nok i seg selv sånn utenom at bedehus PCen ikke støttet USB2!!! Og å rendre en film og lagre den over USB1 tar lang tid.

19:20
Så var det tid for styremøte hos Sem oppe på Hagen. Det var et skikkelig stort og fint hus han hadde! Sakslisten gikk sin gang og etterpå bar det ned på Beden.

21:00
Nå var endelig rendringen ferdig å da hadde den hold på siden 18:30 tiden. LANG tid…

23 tiden
Satt på brenning av DVD, gikk fint men fikk ikke lest den på dataen så da brant jeg en ny en i et annet brenneprogram denne gangen virket det :-)

00:17
Nå er jeg trøtt etter en lang og slitsom dag! Skal legge meg nå tenkte jeg! GOD NATT!!

 

Kjøla på "beden"

Nå begynner kjøla for fullt å ta form har fått satt opp en haug med lekter og satt inn en del «vegger» i mora håper jeg at vi blir ferdige… Det hadde vært herlig i hvert fall. Vondt i kroppen nå… hender, fingre, knær og rygg.

Gleder meg til å teste massasje stolenpå jobb i morra.

 

Tacofest

I går kveld var det Tacofest på Åpent Hus. Det var knall men desverre så var jeg ikke så sulten så jeg gadd ikke spise…

Etter møtet og tacoen fant jeg og mats ut at vi hadde lyst til å være litt kreative og begynte å rive ned ting på kjøla. å så begynne å bygge et bur. Det begynte bra men vi hadde nesten ikke noe verktøy så det satt oss litt tilbake. Vi skal bygge videre på mandag.

Etter hele åpent hus var planen å se film hos meg men det ble bare masse annet så det ble ikke noe film.

Vi fant en liste med ord som ikke finnes når du søker på google :D vanvittig morsomt!!

Når alle hadde gått så satt jeg på en film og sovnet sånn i 4 tiden…

Nå halv 7 så skal jeg opp i kirka på «40 dager» å styre powerpoint. Blir sikkert bra det!

 

Bildegalskap

På ungdomslaget i kveld/natt så ble det tatt massivt med bilder! Tror jeg og Remi tok ca 450 bilder i løpet av kvelden. Remi stod for mesteparten av bildene, men jeg fikk tatt en del selv. Det ble sikekrt over 150 bilder på meg… Vetle fikk og tatt noen.

Når jeg kom hjem så så meg og Arnol «Deuce Bigalow 2» den var egentlig ikke så veldig gøy og etter filmen så så vi igjennom alle bildene. Da ble en god del slettet og jeg tror jeg beholdt ca 200 av de og mange av de kan og bli slettet!

 

NEWYEAR 2006

For dere som faktisk leser bloggen min så kan dere se at jeg ikke har skrevet siden 26 desember. Dette er i hovedsak pga at jeg har vært på bedehuset og rigget til NEWYEAR 2006!!

Newyear er en av storsatsingene som skjer i Lyngdal nyttårsaften hvert år siden 2002. Arrangementet har mellom 250-300 ungdommer som kommer å får med seg en fullpakket kveld med mat, møte, lovsang, underholdning og masse masse mer.

I år var jeg med å rigget å styrte fra 27 desember i ca 12 tiden til nyttårsaften klokka 1630. På denne tiden fikk komiteen som jeg var i dvs: Remi, Ariel og meg tid til å koble opp 2 storskjermer og og 9 mindre skjermer til å vise video og effekter.
dessuten filmet vi og Marit også under mesteparten av kvelden og.

27. desember
Denne dagen skulle jeg egentlig begynne å koble opp utstyret men det hadde ikke kommet og ingen viste hvor det vi hadde var. Remi som hadde ansvaret var syk under hele uka og dette gjorde at han ikke kom før sent utpå kvelden.
derfor brukte jeg mesteparten av tiden min på å hjelpe andre og å male scenen 2 strøk.

28 og 29 desember

Koblet opp utstyr, ellers så husker jeg ikke så mye… jobbet til ca 04 om natta og sto opp til å jobbe klokka 12.

30 og 31 desember
Hadde semigeneralprøve og generalprøve. dessuten så sleit vi litt med diverse ting som ble fikset ca under middagen under arrangementet!

Under NEWYEAR 2006 så var jeg i mandal 2 eller 3 ganger og i kristiansand 1 gang…
det ble mye kjøring og triptelleren stod på 400 km når NEWYEAR 2006 var ferdig.

Men du og du så gøy det var å filme, stresse, ikke sove mye og jobbe på «beden» i løpet av uka! Takk til alle som var med å hjalp og takk til alle som kom på NEWYEAR 2006.