Her ble det stille…

… det har dere kanskje merket. Jeg er blitt innleid til et prosjekt i Lyngdal som snekker. Det er ganske så morsomt siden jeg egentlig ikke har noe erfaring på det området. Så da er det ekstra gøy å bli spurt.

Jeg jobber for Erling som er en god kamerat. Vi skal skifte undertaket på Libris i Lyngdal. Det er ca 300 kvadrat med skifer som skal taes ned og så skal alle lektene og sløyfene som steinen er festet i taes ned og det samme med takpappen under der. Så skal vi sette opp dette på nytt igjen.

Det er veldig rutinearbeid og det er ca det samme hele tiden, men så lenge været er greit så er det knall. Merker på kroppen at den er helt ødelagt noe som er lenge siden jeg har følt. Føler og at jeg har fått litt mere muskler og det kan jo ikke skade.

Vi pumper ikke jern. Vi pumper stein. Det er sykt mye stein som skal ned! Vanvittig mye stein. Det er gøy å jobbe med noe nytt å ikke bare slappe av. Blir lange dager og for lite søvn synes nå jeg. Erling mener nok at jeg er syvsover for jeg er alltid sist opp på morraen.

Appetitten er helt på villspor i forhold til vanlig. Spiser ofte 6 skiver på jobb! Det er en del mer enn vanlig. Begynner å bli temmelig lei av brødmat.

Skal prøve å oppdatere litt oftere hvis overskuddet er til stede :)

Skal antagelig til Porsgrunn til helgen som kommer. Det kan jo bli gøy :)

 

Kan du legge panel?

Jeg kan ikke, eller jo jeg kan jo, men liker det ikke spesielt godt. Mine venner Erling og Hanna er glad i det. Så når vi har pusset opp hos Erling så har de lagt panel og så har jeg kappet det.

Her kan du se resultatet av noe av det meg og Erling fikk fullført på 2 dager i forrige uke.

Liker du å pusse opp?

 

Gjett hvor jeg skal i helga?

Jeg skal til det lovede land, Lyngdal. Jeg, Solfrid og Hanna skal til Erling og hjelpe han med å pusse opp litt i huset i Kvås :D

Siden jeg er så lite handyman så tipper jeg at jeg klarer å bli skadet på en eller annen måte! Det må jo bare skje!

I løpet av helga skal jeg prøve å få meg en tur innom Misjonskirka og Ungdomslaget på Bedehuset :)

Jeg gleder meg. Alltid koselig å reise til Lyngdal.

Hva er dine planer i helga?

 

Lyngdalstur

I går så var jeg en liten tur i Lyngdal (det lovede land) og reiste bortover sånn i 13 tiden. Traff Odd Inge og vi fant oss noe å spise til lunsj. Det ble 2 berlinerboller på meg og Odd Inge tok helt av med 2 berlinerboller, 1 donut og 1 boks med Burn :)En real sunn lunsj på oss ja! :P

Etter det så soset vi rundt i Alleen en stund før vi tom turen nedover på KVS. Der var det på ingen måte mange folk. Vi så 5 personer der! Så turen gikk videre utover til Svennevik. Halvveis så traff vi Katrine og snudde der.

Klokka 18 så var det øvelse med lovsangsteamet og det var koselig. Hang på «Beden» til møtet begynte klokka 21. Det kom litt færre enn forventet synes jeg! Etter på så hadde Knut Andreas og Daniel basar! Temmelig morsomt syn det der ja!

Resten av kvelden ble hovedsaklig brukt til å snakke med folk og sånn. Kjempekoselig dag!

Så kjørte jeg Odd Inge til ca 10 minutter fra Øvrebø og kjørte innom byen igjen og så hjem! Så satt i bilen i hele 2 timer og hadde villt vondt i ryggen når jeg kom hjem. Herlig å legge seg til å sove da!

 

Oppummering av de siste dagene!

I de siste dagene så har jeg hatt litt «bloggfri» :( kan ikke si at jeg liker det men har prøvd å roe meg litt med internettbruken!

Lørdag 8. november
Var i bursdagen til Magnus. Vi var å spiste på Herlig Land og etterpå så bar det hjem til Magnus for lit sosiale aktiviteter.

Søndag 9 november
Var i bursdag til min kusine Hanne i Lyngdal og etterpå så var jeg på Salem.

Mandag 10. november
Var på jobb fra 16-23 og det var masse å gjøre pga James Bond, Madagaskar og noen andre filmer!

Tirsdag 11. november
Mye å gjøre denne dagen og!

 

Newyear ferdig!

Nå har jeg kommet meg hjem fra Newyear! og nå er jeg dødstrøtt. Newyear i år var skikkelig bra! Bilder vil antagelig komme i løpet av de neste dagene…