Gjett hvor jeg skal i helga?

Jeg skal til det lovede land, Lyngdal. Jeg, Solfrid og Hanna skal til Erling og hjelpe han med å pusse opp litt i huset i Kvås :D

Siden jeg er så lite handyman så tipper jeg at jeg klarer å bli skadet på en eller annen måte! Det må jo bare skje!

I løpet av helga skal jeg prøve å få meg en tur innom Misjonskirka og Ungdomslaget på Bedehuset :)

Jeg gleder meg. Alltid koselig å reise til Lyngdal.

Hva er dine planer i helga?

 

15 thoughts on “Gjett hvor jeg skal i helga?

 1. Jeg skal være leder for konfirmantene i helga; de har første samling etter jul, så det blir gøy. Så vi møtes på fredagskvelden, er litt sammen på lørdag formiddag og så gudstjenesten på søndag. Ellers skal jeg jobbe med særemnet, gjøre husarbeid og dra på Lørdagsmøte i Salem menighet i Trondheim ^^

  1. Konfirmanter er gøy! Husker den tiden ja!
   Jeg håper å få med meg 3 møter i helga. Misjonen fredag, bedehuset lørdag,
   Salem på søndag :D

   Hva skriver du særemne om?

   2010/1/21 Disqus <>

  2. Hei! Jeg har funnet en bloggportal som er lett å blogge på http://bloggbyen.com og jeg tror du vil like siden. Det er lett å invitere sine venner, importere innlegg fra tidligere blogger og koble sammen med GMail, Facebook, Twitter og andre tjenester.

   Attached message:

   Hei! Jeg har funnet en bloggportal som er lett å blogge på – Bloggbyen.com – http://bloggbyen.com og jeg tror du vil like siden. Det er lett å invitere sine venner, importere innlegg fra tidligere blogger og koble sammen med GMail, Facebook, Twitter og andre tjenester.

   This invite was sent using OpenInviter technology.

 2. Jeg skal være leder for konfirmantene i helga; de har første samling etter jul, så det blir gøy. Så vi møtes på fredagskvelden, er litt sammen på lørdag formiddag og så gudstjenesten på søndag. Ellers skal jeg jobbe med særemnet, gjøre husarbeid og dra på Lørdagsmøte i Salem menighet i Trondheim ^^

 3. Kanskje eg skulle ta meg en tur også til Kvås? Når eg først er på Audnastrand i morgen liksom….

  1. Hei! Jeg har funnet en bloggportal som er lett å blogge på http://bloggbyen.com og jeg tror du vil like siden. Det er lett å invitere sine venner, importere innlegg fra tidligere blogger og koble sammen med GMail, Facebook, Twitter og andre tjenester.

   Attached message:

   Hei! Jeg har funnet en bloggportal som er lett å blogge på – Bloggbyen.com – http://bloggbyen.com og jeg tror du vil like siden. Det er lett å invitere sine venner, importere innlegg fra tidligere blogger og koble sammen med GMail, Facebook, Twitter og andre tjenester.

   This invite was sent using OpenInviter technology.

 4. Jeg skal sove litt ekstra, tale på Laget, spraylakkere en haug med papp, spise god mat og forhåpentligvis se en film.

 5. Kanskje eg skulle ta meg en tur også til Kvås? Når eg først er på Audnastrand i morgen liksom….

 6. Lyngdal er bra! kommer selv fra lista.
  Gratulerer som er på 2.plass å topplisten! Gleder meg å se at en kristen blogg når så høyt! Herlig!

  Stå på! ;)

  Klem, cecilie

 7. Lyngdal er bra! kommer selv fra lista.
  Gratulerer som er på 2.plass å topplisten! Gleder meg å se at en kristen blogg når så høyt! Herlig!

  Stå på! ;)

  Klem, cecilie

 8. Hmm.. vet egentlig ikke ennå.. En tur til byen og slappe av hjemme med en god bok før skolen begynner på ny på tirsdag :) God helg og kose deg masse :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.