Viva la Kjøndal

Denne sangen hørte jeg for første gang når jeg var på Pitstop på KVS forrige helg :)

viva-la-kjondal

Vers:
Jeg prøvde å dra omkring
og søke meningen med ting
men vennene de svarte hør
mest mulig morro før jeg dør
men det holdt på å gjøre meg sprø
jeg var livredd for å dø
lengtet fortvilet etter indre fred
og da bøyde Gud seg ned

Refreng:
Jesus Kristus er alt du trenger
du trenger ikke å lete lenger
alt er ferdig og di skal få det
det handler ikke om å forstå det
Han vil rense det hvit som snø
når dagen kommer og du skal dø
da kan du være trygg, for du blir
bært på pappas rygg

Tekst: Andreas Kjøndal
Melodi: Viva la Vida av Coldplay

 

Russeshow på KVS

En liten rapport! Det var sinnsykt bra show, over alle forventninger! mye underholdning og morro!

Her kan dere se noen bilder som jeg tok:

Stikkord

 

Siste dag med KVS'ere

skjermskudd_0005.jpg

På fredag var siste dag med folkene med KVS folkene. Fytti å trist det var at alle reiser bort. Jeg kommer til å savne mange! Heldigvis så er det ikke så veldig langt til folkene nå i sommer men til høsten blir det LANGT!

Vil ikke si «HADET!» men heller «Vi møtes igjen!»

Takk for alle de gode minnene og alle gode venner jeg har fått. Venner for livet!

Stikkord

 

Samleblogg

Hei
Akkurat for øyeblikket jobber jeg med å sette opp systemet.

Har noen spørsmål som jeg har lyst på svar som kommentarer!

Vil du være med på samlebloggen. Dette er i hovedsak et tilbud for folk som går/har gått på KVS!

Gå hit for å melde interesse og å se på bloggen

 

Min helg…(spennende tittel)

Var nettopp en innom kontoret og viste meg hvordan man i teorien utetter en do! Egentlig ikke det man føler å høre på en mandags morra med alt som hører med det. Han driver å tar på den som skal ned i doen og forklarer hvordan man fester drillen på den. Ganske udelikat. Er egentli så trøtt at jeg er kvalm, går det ann?

I hvertfall. I helgen så har jeg egentlig gjort litt av hvert:

Fredag:

Var å badet i det herlige badelandet. Kjempekoselig. Dere som ikke har vært der før må fillen meg komme dere til Lyngdal å få badet litt! Så bar det med på øvelsen med UK:Glorius i Misjonen. PGA Odd Inge spiller trommer der og vi skulle egentlig se fillm etter øvelsen på KVS og så på konsert på Jonas B, men som vanlig så blir det endring i planer og det ble ikke film. Pizza på Jonas B og konsert med blant annet Vetle og Lars Jakob pluss 4 andre deriblant en Lyngdøl. Så bar det veien hjem til meg og film. Der sovna de fleste ganske fort så det ble ikke så mye film.

Lørdag:
Lørdag begynte egentlig ganske sein. Våkna mange ganger men stod ikke opp før i 2 tiden. Fytti å herlig det er å sove i helga! Elsker helg! Så bar det ned på KVS for å klippe meg! Ja jeg har ca 1 CM! hår igjen på hodet nå! Hadde egentlig hanekam men den fjernet jeg etter ca 3 timer! Synes ikke akkurat at det passet på meg!

Når jeg kom hjem fra KVS så lagde Anders(min samboer) hjemmelaget pizza!

Klokka SJU! skulle jeg egentlig møte i kirka på ungdomsgudstjeneste men jeg gadd rett og slett ikke gå opp før ca 1945 for jeg skulle hente Elisabeth på KVS. Det var faktisk veldig bra gudstjeneste! Tenkoret sang og alle 2 lovsangsteamene var sammenslått og sang en del lovsanger.

Ungdomslaget begynte ikke før klokka 22 på lørdag og så skulle jeg bort på Knøtten med noen og der traff jeg Heim og Jan Kåre(Broder Kåre). Han savnet Lyngdal så mye at han måtte bare hjem. Skikkelig koselig å treffe han igjen! Han går forresten på bibelskole i Danmark!

Etter ALT dette så bar det ned på KVS der fant vi (meg og Odd Inge) til slutt Laila og Elisabet, eller Elisabeth prøvde å sove da. Så vi var egentlig bare med Laila. Hehe. Satt der og snakka til klokka ble sånn ca litt over halv 2. Så gikk jeg hjem og la meg. Var egentlig ganske trøtt da!

Søndag:
Søndagen begynte heller ikke før ca 2. Da var det å spise litt restepizza og slappe av på sofaen førAnders kom hjem og jeg lagde middag. Fikk og besøk av Danny og Odd Inge og de spise med oss.

Etter middag hastet jeg meg opp i Misjonen der VOX skulle ha 10 års jubileumskonsert. Den var skikkelig bra og varte ca 1,5 timer! Mange kjente og ukjente sanger der ja.

Klarte å forville meg ned på KVS etterpå (BOMBE!) og der fór turen innom Kristin. Der så vi (Kristin, Odd Inge, Marthe, Hilde, Lise og meg (noen kom og gikk. )) Vi så Gladiatoren. Skikkelig bra film. Etterpå bar det hjem rett i seng, men fikk ikke sove før godt etter 2! Fytti å kjedelig å ligge å ikke få sove.

Prøve å summere helgen ganske kort nå egentlig! hehe :)

 

Jeg har fått samboer!

Jeg er blitt samboer! Ikke tenk ukristeliøst eller usømmelig nå. Han heter Anders og er fra KVS-rasen. Ganske greit egentlig. Slipper å sitte alene hver dag til middagsbordet og fr i meg ordentlig mat! Slipper unda med halvparten av arbeidet, ikke at det er grunnen da!

Stikkord

 

Gud er god!

Gud er god
Han lever
å-å
Gud er god
Han elsker Deg!

Sånn utenom det så skal jeg faktisk til Kristiansand i dag. Skal på yrkesmessa. Skal sitte på med buss fra KVS i 10 tiden så jeg skal ikke jobbe så himla mye i dag…

ellers så går det bra og jeg føler meg trygg på at jeg skal klare å fullføre enda et punkt på listen i dag.

Stikkord

 

Filmhelg!

Så på bloggen min i dag at det faktisk er så mye som 6 dager siden siste post! Dette MÅTTE gjøres noe med så her er en liten oppdatering. Det er sommer og sol! Det er varmt og godt… hvorfor sitte inne å se på film da? Det lurer jeg litt på!

Denne helgen har jeg sett så vanvittig mye på film at det nesten ikke går ann! På fredag så begynte jeg med å hente Lise og så gå opp i Breiva for å se om det var noe liv der fordi «misjonen» skulle der, men det var egentlig ingen ungdommer så vi hentet Katrine og reiste videre. Havnet til slutt hos Marius hvor vi så The Rock i filmen «Walking Tall» Veldig gøy film, etterpå ble det litt snakking.

Rundt klokka 1 må det har vært så reiste vi videre til Katrine hvor vi satt på enda flere filmer! Det ble hele 3 eller 4 filmer til før vi la oss! Klokka varr 8 og det var lyse dagen ute! Klarte derimot ikke å sove før i 9 tiden og det var egentlig ikke så ille å våkne klokka 12…! Så satte vi på enda flere filmer.

I halv fem tiden så gikk vi hjem. Da hoppa jeg i dusjen og pussa tennene etterpå for så å reise opp på knøtten! Der var det en gjeng fra «gamle» KVS… Skikkelig koselig å se «folket» igjen! Spiste løvsteik og snakket en stund!
På kvelden så ble det mere film!

Søndagen ble brukt til å sove frem til klokken 15:45 da jeg bråvåknet! Hoppet ut av sengen! Jeg hoppe ut av senga skjer ikke ofte! Måtte rydde på kjøkkenet.. det er egentlig ikke så ille men hadde ikke akkurat lyst da!

På søndagskvelden så ble det 2 filmer igjen! Det ble og en tidlig kveld for jeg skulle på jobb i dag! Vanvittig knall helg!

Filmer jeg har sett denne helgen i kronologisk rekkefølge:
– Walking tall
– Starsky & Hutch
– S.W.A.T
– The Passion of The Christ
– How to Deal
– Failure to Launch
– Kill Bill vol. 1

Stikkord

 

Tenkoravslutning

I dag var det siste tenkor»øvelsen» for sesongen og koret samlet seg nede på KVS. Der var det grilling, volleyball og fotball… Fotballen var egentlig ganske slapp…
I hvertfall det var ganske så koselig.

Etterpå var det styremøte med LKUL som varte og rakk helt til klokka 21! alt for lenge i dag!, men det var koselig med is og brus… :D

Når jeg kom hjem så la jeg inn ca 70 cm med tøy inn i skapet… nå er det chatting på plakaten og kanskje litt tv eller 24 seinere…

 

KRIK avslutning på KVS

I dag var jeg i det aktive humøret og var nede på KVS på sesongavslutning på KRIK. Det var skikkelig gøy. Vi hadde litt oppvarming og drev rundt der og ble varme.

Etter en stund så skulle vi spille slåball og når alle kommer fra forskjellige plasser så må det jo bli konflikter når det blir snakk om regler… Så det ble masse krangling men etter en stund fikk vi til litt spill igjen!

Det var en herlig «treningsøkt» trengte det! Så er det jo Tenkor avslutning i morra nede på KVS og med grilling og fotball å sånn regner jeg med.