Reiserapport: Colombia & New York

Reisen varte fra 28/2 til 14/3

I reisefølget på turen var: Stein Bjørkholt(Reiseleder og pastor i Randesund Misjonskirke), Willy Tangstad, Familien Coward(Gunnar, Marianne, Daniel, Maria og Erik, Maggie(min mamma) og jeg(Patrick).

Lørdag 28/3

img_2195La oss begynne på begynnelsen. Vi ankom Oslo Lufthavn Gardermoen tidlig lørdag morgen. Flyet vårt skulle gå klokka 1105 men var litt over en time forsinket så vi måtte booke om pga for dårlig tid på Newark Airport(New York). Det gjorde at vi måtte fly om Houston(Texas) for å komme til Bogotá.

Når vi kom til Newark så var flyet videre til Houston litt forsinket, men vi håpet at vi kom til å rekke flyet videre. Det var planlagt å ta av klokka 1915. Det måtte bare gå. Når vi boardet flyet et god stund etter planlagt så begynte tiden å renne ut og klokken 2030 satt vi fortsatt i flyet og ventet på at de skulle fikse en hydraulisk feil i høyre vinge. Dette gjorde at vi mistet flyet vårt fra Houston til Bogotá. Når klokken nærmet seg 22 lokal tid så tok endelig flyet av. Vi hadde mistet flyet videre og måtte overnatte i Houston.

Sålangt så var alle fly vi tok forsinket og alle fly vi skulle ta på tiden! Er det ikke typisk!

Klikk her for å lese resten av reiserapporten

 

Litt av hvert..

Spennende tittel… hehe, men nå har jeg altså flyttet til Kristiansand nærmere bestemt til Hånes. Det er ikke så langt fra Ansgar hvis noen vet hvor det er… Fant ut at jeg ikke har blogga på over 1måned!

Har begynt på Gimlekollen Mediehøgskole og trives. Har hatt praksis i ca 3 uker nå! I dag så har jeg vært på skolen og hatt live radiosending med gruppa mi! Det var kjmpegøy og varte i 15 minutter. Kvaliteten på lydbilde som kom ut var heller dårlig, men blir sikkert bedre med tiden. Skoledagene blir ofte lange når jeg har praksis. I går var jeg hjemme klokka 20:30 og det er seint…når en begynner klokk 09 på morraen!

I dag har jeg malt leiligheten. Fikk god hjelp av mamma og ho kommer og hjelper i morra og… så nå får stua ny farge. Skal og male soverommet, ganga ogkjøkkenet på sikt… Jeg har blitt veldig glad i rødt… så stua males rødt og hvitt… mangler bare blåfargen for å bli skikkelig «norge i rødt hvitt og blått» hehe

Kommer noen før og etter bilder når jeg er ferdig med stua.

Holder dette med oppdatering Camilla?