Telefonsentral fortsetter…

Nå har vi fått fikset den gamle sentralen… egentlig så er alt inni nytt fra en annen sentral.. så vi har vel egentlig ny, gammel sentral :(

Nå er de fleste telefonene oppe men det er fortsatt litt problemer med de trådløse telefonene til de digitale apparatene… kjipt!

Håper det blir fikset snart. Sønnico har vært her en del siden begynnelsen av august!

Stikkord

 

Telefonsentral

I går fikk vi faktisk telefonen opp å gå igjen :D endelig. Vi fikk opp sentralbordet og 2 trådløse telefoner og faksen midlertidig. Dette hjalp masse i forhold til å ha vært uten telefon!

 

Ferien er over

Nå er ferien over og jeg sitter her på jobb og «jobber» er litt sinna pga ALLTID så er det noe som ikke virker etter ferier…

For min del så er det det at jeg ikke har fått mail siden 12.07.06! dvs hele ferien! og jeg pleier å få i hvertfall 5 mail om dagen! i tillegg til masse SPAM!

Nå er og HELE telefonen nede! det er kjipt det! ingenting funker og jeg klarer ikke å fikse det! Så det ser ut sm at jeg må ringe til Sønnico å få de til å komme ned og kanskje må de sette inn en ny sentral!!! Det håper jeg de gjør…for den vi har er ikke noe bra…bare problemer!

Når jeg kom så blinket det rødt på stemplingsmaskinen. Serveren var nede pga strømbrudd. Og de 4 andre serverene var og nede pga det hadde vært strømbrudd og UPSen vår er ikke stor nok!

Kan dere skjønne at det ikke er gøy å komme på jobb etter ferie?

 

Skjebnesvangert utroskap

Hallo?

Hallo vennen. Det er pappa.
Er mamma i nærheten av telefonen?

Nei, hun er oppe på soverommet sammen med onkel Paul.

Etter en kort pause sier pappa:
Men, vennen min, du har jo ingen onkel Paul.

Joho, det har jeg, og han er oppe på soverommet sammen med mamma akkurat nå!

Kort pause.

Jaha, okei da. Dette er hva jeg vil du skal gjøre:
Legg fra deg telefonen, løp ovenpå, bank på soveromsdøra og rop til mamma at pappa akkurat kjørte inn i oppkjørselen.

Ok, pappa, bare et lite øyeblikk.

Noen få minutter senere kommer den lille piken tilbake i telefonen. Jeg gjorde det pappa.

Og, hva hendte da vennen? spurte pappa.

Jo, mamma ble kjemperedd. Hun hoppet ut av senga uten klær på og løp rundt og skrek. Så snublet hun i gulvteppet, slo hodet i kommoden og nå rører hun ikke på seg i det hele tatt!

Å herre min Gud! Hva med onkel Paul?

Han hoppet ut av senga uten noen klær han også. Han hoppet ut av bakvinduet og ut i svømmebassenget. Men jeg tror ikke han visste at du hadde tømt ut alt vannet i forrige uke. Nå ligger han på bunnen og han rører ikke på seg heller!

Laaang pause.

Pappa:
Svømmebasseng? Er dette 48 65 73 19?

 

litt av hvert

I dag fikk vi endelig fikset telefonproblemene som vi har hatt på jobb… det var slik at telenor hadde gitt oss en dum tjeneste (intouch) som tydeligvis plutselig krasjet med herlige ventelo (navlelo og ventelo… ) så i går hadde vi tekniker fra sønnico på besøk i ca 3 timer uten å egentlig klare å fikse så veldig mye… telefonen kom i løpet av dagen sånn halvveis men det var 8 telefoner som var DØDE! I dag morges fant jeg da ut av at ledningen på telefonsentralen til disse 8 nummerene falt ut av «hullet» hver gang man skulle lukke skapet og det seriøs dytting på gang for å holde den på plass! Det fikset seg JIPPI!

Ellers så har jeg laget en liten plakat til UK, Ungdomskoret i misjonskirka. Den ble faktisk ganske bra synes jeg sånn uten å «hause» den opp for mye… Kom på konsert 16. juni forresten :D blir knall…

Ellers så gleder jeg meg like mye til rebusløpet på lørdag tipper det blir knallmorro… men jeg skal på ingen måte bade da!

Har forresten jobbet bittelitt i hagen i dag… skal så ny plen og ja jeg vet at det er litt seint på året å gjøre det men ellers så skjer det aldri så må bare få gjort det!