Filmhelg!

Så på bloggen min i dag at det faktisk er så mye som 6 dager siden siste post! Dette MÅTTE gjøres noe med så her er en liten oppdatering. Det er sommer og sol! Det er varmt og godt… hvorfor sitte inne å se på film da? Det lurer jeg litt på!

Denne helgen har jeg sett så vanvittig mye på film at det nesten ikke går ann! På fredag så begynte jeg med å hente Lise og så gå opp i Breiva for å se om det var noe liv der fordi «misjonen» skulle der, men det var egentlig ingen ungdommer så vi hentet Katrine og reiste videre. Havnet til slutt hos Marius hvor vi så The Rock i filmen «Walking Tall» Veldig gøy film, etterpå ble det litt snakking.

Rundt klokka 1 må det har vært så reiste vi videre til Katrine hvor vi satt på enda flere filmer! Det ble hele 3 eller 4 filmer til før vi la oss! Klokka varr 8 og det var lyse dagen ute! Klarte derimot ikke å sove før i 9 tiden og det var egentlig ikke så ille å våkne klokka 12…! Så satte vi på enda flere filmer.

I halv fem tiden så gikk vi hjem. Da hoppa jeg i dusjen og pussa tennene etterpå for så å reise opp på knøtten! Der var det en gjeng fra «gamle» KVS… Skikkelig koselig å se «folket» igjen! Spiste løvsteik og snakket en stund!
På kvelden så ble det mere film!

Søndagen ble brukt til å sove frem til klokken 15:45 da jeg bråvåknet! Hoppet ut av sengen! Jeg hoppe ut av senga skjer ikke ofte! Måtte rydde på kjøkkenet.. det er egentlig ikke så ille men hadde ikke akkurat lyst da!

På søndagskvelden så ble det 2 filmer igjen! Det ble og en tidlig kveld for jeg skulle på jobb i dag! Vanvittig knall helg!

Filmer jeg har sett denne helgen i kronologisk rekkefølge:
– Walking tall
– Starsky & Hutch
– S.W.A.T
– The Passion of The Christ
– How to Deal
– Failure to Launch
– Kill Bill vol. 1

Stikkord

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.