Jeg ser frem til helg!

I morgen skal jeg møte med alle teknikerne i salem for sommeravslutning hjemme hos Torgeir S. Gleder meg til å finne på noe etter å ha vært syk en stund. Jeg har faktisk ikke gjort noe spesielt med mine venner på flere uker nå! Det er ganske uvanlig!

Ser fram til å gjøre noe.

Fant et bildecollage her om dagen som jeg likte litt. Er ikke spesielt interessert i trening men det var litt kult.

Stikkord

 

Jeg er sprek!

I dag etter jobb så var jeg ute å kjøpte meg hjelm. For det er lurt å bruke hue :P Stakk hjem og fant frem sykkelen, monterte refleksen bak, lys og refleks foran.

Så begynte turen.  Jeg er virkelig i dårlig form! Sykt dårlig form! Sykla rundt på Søm en stund var innom Kongsgård og snudde å syklet hjem.

sykkeltur

Turen varte ca 1 time! på snaue 17 kilometer i følge gule sider sitt kartverk. Jeg synes det var mye lengre!

I morra tidlig så går turen til hytta. Skal opp å male litt!

 

Jeg har fått meg sykkel!

Det er leeenge siden jeg har hatt sykkel og i hvert fall lenge siden jeg syklet. Etter at jeg fikk lappen så har jeg brukt bilen. Når jeg flyttet til Kristiansand for ca 2 år siden så ble sykkelen igjen i lyngdal. Nå har jeg kjøpt meg en ny :)

scott-sub-20

Jeg var ute på XXL i sørlandsparken og fant et prakteksemplar av en sykkel :P Jeg likte den. Så nå blir det kanskje et nytt og bedre liv :P Jeg har som mål å sykle til hytta. Det er et stykke. Det er ca 76km opp til hytta og det er jevn stigning hele veien synes jeg. Det tar ca 1 time og 10 minutter med bil… Så med sykkel bruker jeg nok 5! :P

 

KRIK avslutning på KVS

I dag var jeg i det aktive humøret og var nede på KVS på sesongavslutning på KRIK. Det var skikkelig gøy. Vi hadde litt oppvarming og drev rundt der og ble varme.

Etter en stund så skulle vi spille slåball og når alle kommer fra forskjellige plasser så må det jo bli konflikter når det blir snakk om regler… Så det ble masse krangling men etter en stund fikk vi til litt spill igjen!

Det var en herlig «treningsøkt» trengte det! Så er det jo Tenkor avslutning i morra nede på KVS og med grilling og fotball å sånn regner jeg med.