Jeg ser frem til helg!

I morgen skal jeg møte med alle teknikerne i salem for sommeravslutning hjemme hos Torgeir S. Gleder meg til å finne på noe etter å ha vært syk en stund. Jeg har faktisk ikke gjort noe spesielt med mine venner på flere uker nå! Det er ganske uvanlig!

Ser fram til å gjøre noe.

Fant et bildecollage her om dagen som jeg likte litt. Er ikke spesielt interessert i trening men det var litt kult.

Stikkord

 

Sjekk denne!

Dette er andre gangen siden jeg flyttet inn her i leiligheten at jeg har gjort dette. Jeg har laget noe som jeg egentlig ikke kan. Jeg har laget… tadam KAKE! Nå må det jo sies at jeg hadde hjelp av en kyndig kakebaker for å klare dette.

Kaken vokste litt mye på midten, men den ble bra.

Jeg skal ikke akkurat skrype på meg bakeevnen enda, men den kommer seg. Øvelse gjør mester.  Må bare takke Beathe for at det ble så bra som det ble. Viktig at man husker alle ingrediensene for at kaka skal bli bra :D

-Sjallabais

 

Kakebaking

I går så hadde jeg besøk av Janne Lill, Liv og Rune. Jeg hadde sykt lyst på sjokoladekake så vi stakk på butikken og handlet inn ale ingrediensene. Etter å ha lest oppskriften og funnet ut at jeg ikke eier en miksmaster så ble det ganske vanskelig å piske smør og sukker hvitt. STRESS!

Uansett etter litt prøving og feiling så ble det til slutt kake :) Jeg skal IKKE bruke den oppskriften igjen. Toppingen smakte bare søtt. Selv om det var både kakao, melkesjokolade og kaffe i den.

IMG_4254

Resultatet ble ikke så ille da. Jeg bare skrapte vekk toppingen og spiste bunnen :)

Etter kakebakingen så bar det ned til Kjelleren i byen og så landskamp. Tror resultatet ble 1:1 mellom Norge og Island?

Har du en bra oppskrift jeg kan bruke neste gang?

 

Bowling er gøy!

På fredag(i går) så var Rune, Thomas og jeg og bowlet på Lund. Det var veldig gøy. Første runden gikk ganske bra og ånet med 125 poeng med 5 spare og ingen strikes :( men ellers godt fornøyd.

Andre runden gikk mye bedre! Jeg klarte 4 strikes etter hverandre og hadde 2 spare og landet på 182 poeng! Ett(1) poeng bedre enn min tidligere record!

IMG_4213

Tredje runden klarte jeg ikke å slå dette og fikk 128 poeng med 2 strikes og 3 spares. Den fjerde runden var den dårligste og jeg klarte ikke en gang 100 poeng!

Sånn generelt er jeg veldig godt fornøyd med å slå min gamle rekord selv om det bare var med 1 poeng! Snittet mitt på 4 serier ble 132 poeng noe som jeg vil si meg veldig godt fornøyd med!

Hva er din rekord i bowling?

Stikkord

 

Oppummering av de siste dagene!

I de siste dagene så har jeg hatt litt «bloggfri» :( kan ikke si at jeg liker det men har prøvd å roe meg litt med internettbruken!

Lørdag 8. november
Var i bursdagen til Magnus. Vi var å spiste på Herlig Land og etterpå så bar det hjem til Magnus for lit sosiale aktiviteter.

Søndag 9 november
Var i bursdag til min kusine Hanne i Lyngdal og etterpå så var jeg på Salem.

Mandag 10. november
Var på jobb fra 16-23 og det var masse å gjøre pga James Bond, Madagaskar og noen andre filmer!

Tirsdag 11. november
Mye å gjøre denne dagen og!

 

Kino og sosialt samvær

I dag har jeg vært på kino med Magnus og så den nye Batman filmen The Dark Knight. Har ikke sett noen av Batmanfilmene før men må si at det var en bra action film. Magnus og meg satt å lo en del da! Kanskje litt på feil plasser til tider. Anbefaler alle som ikke har sett filmen om å se den!

Etter kinoen var ferdig var jeg hjemme hos Kenneth og Halvard. VI satt å snakka og var sosiale og satt til slutt på filmen Enemy at the Gates. Veldig bra film som handler om russere og tyskere i Stalingrad. Følger en russisk snikskytter.

Etter filmen le det litt mere snakking før jeg tok turen hjemover. Nå er klokka etter leggetid. God natt!

http://www.youtube.com/watch?v=yOzHorG2km0