Her ble det stille…

… det har dere kanskje merket. Jeg er blitt innleid til et prosjekt i Lyngdal som snekker. Det er ganske så morsomt siden jeg egentlig ikke har noe erfaring på det området. Så da er det ekstra gøy å bli spurt.

Jeg jobber for Erling som er en god kamerat. Vi skal skifte undertaket på Libris i Lyngdal. Det er ca 300 kvadrat med skifer som skal taes ned og så skal alle lektene og sløyfene som steinen er festet i taes ned og det samme med takpappen under der. Så skal vi sette opp dette på nytt igjen.

Det er veldig rutinearbeid og det er ca det samme hele tiden, men så lenge været er greit så er det knall. Merker på kroppen at den er helt ødelagt noe som er lenge siden jeg har følt. Føler og at jeg har fått litt mere muskler og det kan jo ikke skade.

Vi pumper ikke jern. Vi pumper stein. Det er sykt mye stein som skal ned! Vanvittig mye stein. Det er gøy å jobbe med noe nytt å ikke bare slappe av. Blir lange dager og for lite søvn synes nå jeg. Erling mener nok at jeg er syvsover for jeg er alltid sist opp på morraen.

Appetitten er helt på villspor i forhold til vanlig. Spiser ofte 6 skiver på jobb! Det er en del mer enn vanlig. Begynner å bli temmelig lei av brødmat.

Skal prøve å oppdatere litt oftere hvis overskuddet er til stede :)

Skal antagelig til Porsgrunn til helgen som kommer. Det kan jo bli gøy :)

 

2 thoughts on “Her ble det stille…

  1. Så gøy at du får prøvd noe nytt da! Handy-man-Patrick! Du kan jo erstatte «elsket av Jesus» med «snekker som Jesus»? Haha… nei? Brødmat er godt og enkelt, men kan være enig i at man kan bli litt lei i lengden. Variert kost er virkelig et *must*!

  2. HEHE.. fantastisk. «snekker som Jesus»

    Brødmat er KJEDELIG!

    Gleder meg virkelig til å komme hjem nå og spise «vanlig» mat igjen. Og ta opp igjen det sosiale livet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.