Livet på Ås

I dag har Espen kjørt inn til Ås for å besøke Arne Christian. Vi kom fram ganske tidlig og vår første tanke var KEBAB! Ike veldig uvanlig til å være oss. Vi spiser egentlig kebab hver gang vi er her. Merkelige greier det der.

Etter kebaben var rullet ned så var det filmtid. Herlig å bare sitte å snakke å se på film. Transformers 2 var sånn passe. Kanskje det hadde vært urt å se nummer 1 først? Jaja, får se den serien i feil rekkefølge da :)

I morra så skal vi til oslo å se oss litt rundt å «leke», fotografere alt mulig rart. Folk, dyr og andre rare ting.

Nå er det sovetid.

Stikkord

 

Fengslingsmøte

har veldig lyst til å høre hva bombemannen sier i dag, MEN jeg vil heller ikke gi han det han ønsker, nemlig å bli sett og hørt. Jeg lurer på om han prøver å forsvare sine handlinger og ta ansvar eller om han kommer til å si at han var utilregnelig i gjerningsøyeblikket. For med mange års planlegging så blir det litt sykt å kalle seg utilregnelig! Har veldig lyst til å høre hva bombemannen sier i dag, MEN jeg vil heller ikke gi han det han ønsker, nemlig å bli sett og hørt. Jeg lurer på om han prøver å forsvare sine handlinger og ta ansvar eller om han kommer til å si at han var utilregnelig i gjerningsøyeblikket. For med mange års planlegging så blir det litt sykt å kalle seg utilregnelig!

Jeg håper han får 21 års forvaring. Det blir i realiteten livstid siden de kan gi han mer straff etter hvert så lenge han er en risiko for samfunnet og det er noe jeg tror han kommer til å være på livstid.

Jeg synes pressen skal gi de stakkars pårørende og overlevende hvile og ikke plage de mer! Gi de litt pusterom, de har vært igjennom noe som vi ikke kan prøve å fatte!

 

 

Casting Crowns

Da er billettene i boks. Jeg skal på Casting Crowns konsert i helgen!
Konserten er en del av Frontline 2010. Vinterens UL festival.

Skal du på en av de råeste konsertene som arrangeres i Norge i år?

 

Bestemor fyller 80!

Jeg må bare gratulerer henne med dagen! Dette er første bilde av henne på bloggen. Hun blir 80 år i dag!I dag skal det feires. Og du er midtpunktet. Husk at gamle damer er verdifulle!

Gratulerer med dagen!

 

Holmenkollen

For ca 2 uker siden så var jeg en liten tur i Oslo og da var jeg oppe i Holmenkollen.Den nye bakken er virkelig fin. Regner med at den blir finere når byggingen er ferdig. Det var en veldig byggeplass aktig preg der oppe.

Så hvordan Russ 2010 styrte på Tryvann. Det er lenge siden jeg har sett så my søppel. Det var søppel over alt. Og jeg orka ikke ta bilde av noe sånn! På vei ned var jeg innom Frognerseteren og så utover Oslo.

Det er egentlig en ganske stor by! Klarer du å se slottet?

Så forresten den nye bakken de bygger oppe i Holmenkollen også. Den så veldig bra ut.

Litt bilder som jeg tok på tur i Oslo.

Forresten så var det Holmenkollstafetten når jeg var i Oslo den helgen. Det er verdens største stafett. Det var ca 1900 lag påmeldt i år og de løper 15 etapper på tilsammen ca 18km. Så nesten 30.000 var ute å løp i Oslos gater. Og da kommer vi til det vanskelige. De stenger av halve byen. Dette gjør at det blir svært vanskelig å kjøre. Dumme meg. Jeg skulle ned med bil til der stafetten startet og sluttet. Nemlig ved Bislett. Det tok meg i overkant av 30 minutter å komme dit jeg skulle fra Ullern. Det tar vanligvis ca 10 minutter å kjøre, men det var gøy. Jeg fikk sett masse rart fra byen.

Besøkte mine fettere Christopher og Joachim og var ute på tur med Christopher. Så nå har jeg vært på St. Hanshaugen og :)

 

Oshloo!

Jeg skal til Oslo denne helgen å jeg håper virkelig at jeg får tatt meg en liten tur opp i Holmenkollen å se den nye bakken. Kanskje en tur ned i byen og ellers farte litt rundt å besøke litt familie :)

Anbefaler alle som befinner seg i Kristiansand i helgen å sjekke ut Øygospel

 

Påske i Bærum

I morgen når jeg er ferdig på jobb klokka 07 så bærer turen direkte til Bærum for å feire påske med resten av familien.

Det som derimot er litt drit er at bussen ikke går før klokka 09! To timer ventetid på morraen i Kristiansand skal bli interessant! Jeg tenker å se på film i et par timer mens jeg venter på bussen :)

Hva skal du i påsken da?