Hører du på PodCasts?

Jeg hører på noen podcasts sånn ganske jevnlig og nå vil jeg dele de med deg. Jeg bruker iTunes for å høre på musikk i så derfor er alle podcastene i iTunes.

Salem Kristiansand

Den første jeg vil anbefale er Salem Kristiansand sin podcast. Det er menigheten jeg går i og det er den podcasten jeg har det «ukentlige » ansvaret for å oppdatere og vedlikeholde. Den er forholdsvis ny men det er allerede en del taler der.
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=347059498

Hillsong Church – Brian Houston

Så vil jeg dele kanskje en av de beste talerne som jeg hører på Brian Houston. Leder for menigheten Hillsong i Australia. Jeg liker hvordan han taler og at han er engasjert og brenner virkelig for Jesus.
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=193231712

Ted Talks – Audio

Nå kommer en av de podcastene som kanskje har hatt flest kjente folk med. TED Talks er verdenskjent for arbeidet sitt. Det går mye i teknologi, entertainment og design. Al Gore har talt, Bill Gates, Bill Clinton og mange flere. Ted Talks gir og ut videocasts av veldig mange av sine seminarer også.
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=160904630

Nå litt over i noe jeg vil med denne posten. Jeg vil nemlig få noen nye gode podcaster som dere lesere hører på. Kan du hjelpe meg? Send en lenke i kommentarfeltet eller bare navnet på podcasten.

Javel, hva hører du på?

 

Pedofile trenere

1244444158930_986

Foto: Privat

En av de store sakene i media nå er om den pedofile treneren i Kristiansand. VG skriver at den tiltalte 31-åringen «Har spurt meg selv mange ganger om jeg er pedofil»

Mannen er vistnok diagnostisert pedofil og narsissist. Det kan jo aldri være br. 10 av barna er misbrukt flere ganger. Til sammen er det 27 barn som er misbrukt. Han har sagt at han ikke klarte å stoppe.

Han var favorittreneren og et idol for barna. Hvordan kan en mann behandles som et idol når han misbruker 27 barn? Det har jeg litt vanskeligheter med å skjønne!

Han har gitt lyskemassasje til en rekke gutter i alderen 12-17. Og det skal ha vært vanlig at han oppsøkte guttene om å få lov til å massere de. Bare det i seg selv burde jo si sitt! Det er jo ikke akkurat vanlig å bli massert der vil jeg tro!

Jeg vil og tro at det finnes flere slike tilfeller rundt i lokalsamfunnene i Norge. Vi får bare håpe på at det ikke er mange og at de blir tatt!

 

Matet tiger i dyreparken

zoo-kobenhavn-danmark-tiger.jpg

I dag har jeg vært i Kristiansand Dyrepark og matet tiger. Den fikk fisk og kumage til å kose seg med. Dette vil si at jeg har vært 20 centimeter fra en TIGER! Fantastisk! Dette bør oppleves!

 

Nærmer seg jul..

Ja nå nærmer det seg jul. Det er bare litt over 40 dager igjen. Og jeg føler ikke helt julestemninga enda men den kommer sikkert nå kalenderen viser desember. Jula i år vet jeg ikke helt enda hvor jeg skal tilbringe… Oslo eller Kristiansand.

Julesang nummer 1 sånn utenom de vanlige er nok sangen av David Phelps med The End Of The Beginning. Den sangen er bare så sinnsykt bra! Kan ikke si nok gode ord om den sangen.

http://www.youtube.com/watch?v=NqMWvNlMo-4

 

Litt av hvert..

Spennende tittel… hehe, men nå har jeg altså flyttet til Kristiansand nærmere bestemt til Hånes. Det er ikke så langt fra Ansgar hvis noen vet hvor det er… Fant ut at jeg ikke har blogga på over 1måned!

Har begynt på Gimlekollen Mediehøgskole og trives. Har hatt praksis i ca 3 uker nå! I dag så har jeg vært på skolen og hatt live radiosending med gruppa mi! Det var kjmpegøy og varte i 15 minutter. Kvaliteten på lydbilde som kom ut var heller dårlig, men blir sikkert bedre med tiden. Skoledagene blir ofte lange når jeg har praksis. I går var jeg hjemme klokka 20:30 og det er seint…når en begynner klokk 09 på morraen!

I dag har jeg malt leiligheten. Fikk god hjelp av mamma og ho kommer og hjelper i morra og… så nå får stua ny farge. Skal og male soverommet, ganga ogkjøkkenet på sikt… Jeg har blitt veldig glad i rødt… så stua males rødt og hvitt… mangler bare blåfargen for å bli skikkelig «norge i rødt hvitt og blått» hehe

Kommer noen før og etter bilder når jeg er ferdig med stua.

Holder dette med oppdatering Camilla?

 

Windows Vista

Nå har jeg lagt inn Vista. Sitter å koser meg. Klokka er nå snart 06 på morraen! Må legge meg nå snart… skal til Kristiansand i morra dvs seinere i dag… :) hehe

Fungerer egentligganske greit. Noen små problemer men ellers greit. I Firefox så hopper teksten…

 

Hvilken skole skal jeg gå på ???

Jeg er så sinnsykt forvirra!!! Det er lenge siden jeg har vært så forvirra (okay… egentlig ikke så lenge) men du skjønner hva jeg mener. Jeg vet IKKKE (ja med 3 k’er) hva jeg skal gjøre til neste år! Jeg har jo skjønt såpass at skal det bli noe av meg så må jeg tilbake på skolebenken, men hva skal jeg gjøre?

Til nå så er dette noe av det jeg kan tenke meg, men jeg vet jo ikke om det er det jeg vil.

Studiested:

 • Kristiansand
 • Lillehammer
 • Valdres Folkehøyskole
 • Stavanger
 • Oslo

Studier:

 • Fjernsynsteknikk
 • Idrett
 • Journalistikk – Radio- og fjernsynslinjen
 • Multimedieteknologi og -design
 • Grafisk design
 • Fotograf på NKF

Andre ting som spiller inn er jo venner, kristeliøse aktiviteter på stedet, treningstilbud osv…

Fytti! «Legg din vei i Herrens hånd, stol på ham så griper han inn» Ja så enkelt tenker du! Men FYTTI! så vanskelig! Jeg ønsker meg et klart svar i forsinket bursdagspresang!

 

Yrkesmessa 2005

Ja nå har jeg vært på yrkesmessa i Kristiansand i 3 dager det tok ganske mye på i dag å stå der å henge fra 8-14, men det var sinnsykt instressant og gøy. Gleder med til å sove eller hvile beina.

Vi leverte ut circa 2000 kataloger og regner med at noen søker. Det er sikkert ikke mer enn 20 som søker da…. men dæts laif. Var du innom standen vå? vinneren av konkurransen blir snart offentliggjort. Det var cirka 300 som svarte på konkurransen. vinneren fikk et gavekort på 500 på intersport.

Sliten. skal se litt film nå å sove!!! ahhh