Litt av hvert..

Spennende tittel… hehe, men nå har jeg altså flyttet til Kristiansand nærmere bestemt til Hånes. Det er ikke så langt fra Ansgar hvis noen vet hvor det er… Fant ut at jeg ikke har blogga på over 1måned!

Har begynt på Gimlekollen Mediehøgskole og trives. Har hatt praksis i ca 3 uker nå! I dag så har jeg vært på skolen og hatt live radiosending med gruppa mi! Det var kjmpegøy og varte i 15 minutter. Kvaliteten på lydbilde som kom ut var heller dårlig, men blir sikkert bedre med tiden. Skoledagene blir ofte lange når jeg har praksis. I går var jeg hjemme klokka 20:30 og det er seint…når en begynner klokk 09 på morraen!

I dag har jeg malt leiligheten. Fikk god hjelp av mamma og ho kommer og hjelper i morra og… så nå får stua ny farge. Skal og male soverommet, ganga ogkjøkkenet på sikt… Jeg har blitt veldig glad i rødt… så stua males rødt og hvitt… mangler bare blåfargen for å bli skikkelig «norge i rødt hvitt og blått» hehe

Kommer noen før og etter bilder når jeg er ferdig med stua.

Holder dette med oppdatering Camilla?

 

4 thoughts on “Litt av hvert..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.