Nærmer seg jul..

Ja nå nærmer det seg jul. Det er bare litt over 40 dager igjen. Og jeg føler ikke helt julestemninga enda men den kommer sikkert nå kalenderen viser desember. Jula i år vet jeg ikke helt enda hvor jeg skal tilbringe… Oslo eller Kristiansand.

Julesang nummer 1 sånn utenom de vanlige er nok sangen av David Phelps med The End Of The Beginning. Den sangen er bare så sinnsykt bra! Kan ikke si nok gode ord om den sangen.

http://www.youtube.com/watch?v=NqMWvNlMo-4

 

6 thoughts on “Nærmer seg jul..

 1. Jeg gleder meg så SYKT til jul!!! Tror ikke jeg har gledet meg så masse så tidlig siden jeg var sånn…. liten. Kjempefin sang! En av mine favoritter, fakstisk. Men er dette en julesang!? Det har jeg virkelig aldri fått med meg… Hører jo på den hele året jeg:S

 2. He was born of a virgin one holy night
  in the little town of Bethlehem.
  Angels gathered round him underneath the stars
  singing praises to the great I Am.

  Ikke akkurat julesang men den passer ekstra godt i julen da!
  Det egentlig IKKE en julesang slik jeg har skjønt det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.