Bloggbyen.com lanserer PROFF

Jeg er Patrick og det er jeg som driver Bloggbyen.com
Hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp med så ikke vær redd for å kontakte meg. (support@bloggbyen.com)

Vi lanserer nå PROFF dette vil si at du får tilgang til mange design som er premium. Det er temaer som er enkle å tilpasse. Du kan se de her på denne siden.
Vil du bli med på dette. Så har du en gylden sjanse nå. For frem til 12. januar. Kan du få PROFF for 305kr første året. Normalpris er 365kr.

Du får da tilgang til temaer til en pris av ca 4500kr. PROFF brukere vil også kunne komme med forslag til instikk og temaer som skal legges til sidene.
Så tips venner og bekjente om dette tilbudet ved å videresende denne eposten.

For å bli PROFF bruker må du bruke kontaktskjemaet her og skrive at du vil bli PROFF bruker.


Trenger du hjelp med å importere en blogg fra et annet nettsted så er det noen guider her: http://info.bloggbyen.com/stikkord/importere/ ellers er det bare å spørre. Jeg kan gjerne importere bloggen for deg hvis du er i tvil.

Ha en strålende dag.

med vennlig hilsen
Patrick
-Administrator på Bloggbyen.com

 

15 blogger på 4 dager!

image 2009-08-29

De siste fire dagene så har bloggbyen.com fått 15 nye bloggere. Jeg har jobbet mye med å få til at alle bloggerne kan få eget domene hvis de vil det. Sidene er åpnet for registrering. Det er enkelt og tar bare et par minutter og publisere sin første post

I sommer har det skjedd mye på BloggByen.com selv om det har vært ferie. I dag vil jeg dele litt med dere. BloggByen.com fortsetter å vokse, noe jeg synes er koselig. Jeg føler det er mye potensiale fortsatt. Nye funksjoner blir lagt til fortløpende.

Det er lett å importere poster og akkurat det gjorde Kristine Fargerik hun tok med seg ca 500 poster og over 15.000 kommentarer! Etter å ha registrert seg så begynte hun å endre på designet og fikk det slik hun ville ha det :) Det er ikke så veldig vanskelig å endre på designet når man har full tilgang til CSS.

Det er koselig at folk registrerer seg på bloggbyen.com. Håper det kommer mange flere!

 

Kristine Fargerik

Kristine Fargerik har nettopp åpnet ny blogg på bloggbyen.com.  Når jeg så bloggen hennes så tenkte jeg at denne hadde vært et godt tillegg på bloggbyen.com og sendte henne en mail. Hun registrerte seg og begynte å overføre bloggen. Så hun hadde litt kommentarer på innleggene 20-40, men tenkte ikke noe mere på det til hun hadde flyttet alt over. Kristine har over 15.000 kommentarer!

Hun blogger om det som skjer i livet hennes. Mye om mote, sminke og slike ting som jeg ikke har peiling på! Hun bruker mye bilder og blogger ganske ofte. Siden hun har med alle lenkene er kul!

kristinefargerik-lenker

Stikk innom bloggen hennes og legg igjen en kommentar :)