Anbefalte blogger #2

Denne gangen anbefaler jeg bloggere som jeg traff på Bloggcamp’09.

Sindre AKA Hundrings – http://hundrings.blogg.no/

Sindre skriver om det meste han var på Bloggcamp’09 og vi satt oppe på campen og snakka litt ut i de sene nattetimer. Det om slår meg først er designet. Det er bra. Veldig bra. I forhold til mange på blogg.no så vil jeg si han har et av de beste jeg har sett! Liker derimot ikke at jeg fær horisontal scroll på siden. Han skriver vanvittig bra og har begynt å opparbeide seg en god leserskare. Når det kommer til bilder så er Sindre i topp her og. Han har profft utstyr og tar meget gode bilder.

Tor Arne Njåmo http://www.torarnenjaamo.net/

Tor Arne er en fyr jeg traff på Bloggcamp’09. Det første man kanskje tenker når man kommer på bloggen hans er «Å nei! Enda en rosablogger!», ja det er litt rosa der, men hvem liker ikke rosa? Han har et ganske enkelt og rent design. Kunne kanskje hatt litt mere kontrast i sidebaren.

Madeleine D. Bergsjø – mmaddiiee – http://www.mmaddiiee.com/

18 år gammel jente fra Asker som jeg traff på Bloggcamp’09. Hun flytter til New York til høsten for å studere engelsk. Interesserer meg for musikk, fotografi, blogging, shopping, venner og reising. Hun har et enkelt men likevel bra design. Innleggene hennes er spekket med bilder noe jeg ser på som positivt.

Bjørn Kenneth Muggerud – http://www.bjornkennethmuggerud.com/

Dette er en av de eldre bloggerne. Hvem har sagt at bloggere må være 18 år og blonde? Han har for ikke lenge siden fylt 39 år. Designet hans ser litt ut som om et er under utvikling. Det kunne trengt en liten opprenskning. Anbefaler allikevel bloggen hans. Er kanskje ikke den som oppdaterer oftest, men skriver innlegg med litt mening. Ikke bare «I dag har jeg vært på café…»

Julian Revheim Askeland – http://raskeland.no

Julian var den jeg traff først på Bloggcamp’09. Det var og han jeg kanskje var mest med utenom Bjørn Kenneth. Han er 22 år og bor i Lillestrøm, men er fra Bergen. Han bruker et veldig bra tema på siden hans. Det er en fin liten sak på toppen som sirkulerer de siste innleggene. Oppdaterer passe ofte. Absolutt en blogg jeg vil anbefale.

Blogger du?

Er det noen blogger du anbefaler?

 

2 thoughts on “Anbefalte blogger #2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.