UL 2010 – En herlig festival

Fantastisk belysning på UL

Her er en liten oppdatering om hvordan UL 2010 var for meg i år. Det var litt annerledes i år enn i fjor. Jeg jobbet på Laget sin stand i fjor og fikk med meg hele uka. I år var jeg deltager og koste meg sånnsett med det, men jeg fikk bare med meg fredag og lørdag. Merker jeg savnet det å ikke få med seg hele uka.

Det er jo møtene som er i fokus på UL og det er bra talere. Talen på fredag handlet om at Guds nåde er nok for meg.

Temaet for UL var nåde og dette får de frem via taler, bibeltimer, sanger og diverse videoer. Det er gjennomført bra!

Jeg traff og Maria Bondhus skikkelig koselig å treffe en medblogger som jeg følger og føler jeg kjenner litt ut fra hva hun skriver.

Maria

Fredag kveld var det konsert med Paul Grønseth. Han hadde dratt med seg 4 strykere, 3 blåsere, pauker, fløyte, 2 gitarer, trommer og bass. Det var mye som skjedde. Jeg er kanskje ikke den største fanen hans men det var en bra konsert og Eivind Horne leverte masse grafikk på storskjermen under konserten.

Litt mere herlig lys!

Lørdag startet med bibeltime og så gikk det i ett hele dagen. På kvelden var vi en tur i Kongeparken før avslutningsshowet.

Her er noen av bildene jeg tok i løpet av helgen. Klikk på et av bildene for å se større versjon :)

 

Bare syndere går i kirka!

Hei Heidi Alexandra Olsen du kan tydeligvis ikke skjønne at noen kan gå i kirka på søndager. «Det er sånne asslickers som tror de kommer til himmelen hvis de går i kirken.» <– les innlegget :)

Jeg føler ikke at jeg er i den kategorien i det hele tatt. Vi trenger ikke gå i kirken for å kalle oss kristne. Vi gjør det fordi vil vil ha mer av Gud. Få se mere av han i våre liv. Ikke nødvendigbis for å få tilgivelse. Det kan vi be om når som helst. Trenger IKKE gå i kirken for det.

Ja vi må jo være dårlige mennesker for å gå i kirka. Det sier seg jo selv. Vi er jo så dumme at vi må gå i kirka! Jeg synes at du bør la tanken ta seg et par runder før du trykker ut noe slikt.

Ja det kan skje at det sitter en morder ved siden av deg i kirken. Går du i kirken? Virker ikke slik på posten din. Sjansen tror jeg heller er større for at du treffer en morder på bussen eller på McDonalds. Vet du liker deg der. Så pass opp!

Vi kristne liker kriminelle. De er mennesker de og på samme måte som oss. De har vært uheldige og det må vi bare akseptere. Vi vil være gode forbilder for de slik at de ser hvordan de bør leve.

Jeg vil bare si helt til slutt at jeg synes bloggen til Heidi Alexandra Olsen er morsom og jeg ønsker henne all lykke med å fortsette, men noen ting bare MÅ kommenteres og harseleres med! Jeg synes derimot at hun burde hatt noen bedre argumenter å komme med.

Jeg er klar for en debatt. Jeg kan være seriøs hvis jeg vil. Vil du være det?

Og BTW det er jeg som stalker deg!

 

Jeg føler meg beæret!

hepI dag når jeg så litt på statistikken min så var det en lenke fra Mote.no Jeg klikket meg inn og temaet på denne posten er « Dine favoritt blogger» og jeg har fått en lenke der. TAKK!

Det jeg lurer litt på er. Hvem er denne Hep! Tror kanskje det kan være Christine Det er Mette Amundal :) Sjek

Listen som jeg er beæret over å være på er slik:

Så Jeg viser litt linklove og lenker til alle på listen :) Bare mote å sånn på den listen følte jeg!
Takk for lenke Mette!

 

Anbefalte blogger #2

Denne gangen anbefaler jeg bloggere som jeg traff på Bloggcamp’09.

Sindre AKA Hundrings – http://hundrings.blogg.no/

Sindre skriver om det meste han var på Bloggcamp’09 og vi satt oppe på campen og snakka litt ut i de sene nattetimer. Det om slår meg først er designet. Det er bra. Veldig bra. I forhold til mange på blogg.no så vil jeg si han har et av de beste jeg har sett! Liker derimot ikke at jeg fær horisontal scroll på siden. Han skriver vanvittig bra og har begynt å opparbeide seg en god leserskare. Når det kommer til bilder så er Sindre i topp her og. Han har profft utstyr og tar meget gode bilder.

Tor Arne Njåmo http://www.torarnenjaamo.net/

Tor Arne er en fyr jeg traff på Bloggcamp’09. Det første man kanskje tenker når man kommer på bloggen hans er «Å nei! Enda en rosablogger!», ja det er litt rosa der, men hvem liker ikke rosa? Han har et ganske enkelt og rent design. Kunne kanskje hatt litt mere kontrast i sidebaren.

Madeleine D. Bergsjø – mmaddiiee – http://www.mmaddiiee.com/

18 år gammel jente fra Asker som jeg traff på Bloggcamp’09. Hun flytter til New York til høsten for å studere engelsk. Interesserer meg for musikk, fotografi, blogging, shopping, venner og reising. Hun har et enkelt men likevel bra design. Innleggene hennes er spekket med bilder noe jeg ser på som positivt.

Bjørn Kenneth Muggerud – http://www.bjornkennethmuggerud.com/

Dette er en av de eldre bloggerne. Hvem har sagt at bloggere må være 18 år og blonde? Han har for ikke lenge siden fylt 39 år. Designet hans ser litt ut som om et er under utvikling. Det kunne trengt en liten opprenskning. Anbefaler allikevel bloggen hans. Er kanskje ikke den som oppdaterer oftest, men skriver innlegg med litt mening. Ikke bare «I dag har jeg vært på café…»

Julian Revheim Askeland – http://raskeland.no

Julian var den jeg traff først på Bloggcamp’09. Det var og han jeg kanskje var mest med utenom Bjørn Kenneth. Han er 22 år og bor i Lillestrøm, men er fra Bergen. Han bruker et veldig bra tema på siden hans. Det er en fin liten sak på toppen som sirkulerer de siste innleggene. Oppdaterer passe ofte. Absolutt en blogg jeg vil anbefale.

Blogger du?

Er det noen blogger du anbefaler?