Anbefalte blogger #1

Denne uken vil jeg begynne med noe nytt. Anbefale diverse nettsider og blogger.

TalkieWalkie – Norges minste videoblogger
TalkieWalkie er avhengig av den farlige drikken Pepsi Max. Han prøver å lese 4 bøker i måneden og liker gullfisken sin. Videobloggene hans er underlig interessante. Og kan kanskje ligne litt på disse videoene sånn teknisk.

Spoon Graphics – Grafisk design blogg
Her finner du masse guider til hvordan man kan designe ting som ikoner, nettsider, vector grafikk og masse annet. Jeg har lest denne bloggen lenge og synes han er flink til å skriv og å forklare hvordan man gjør ting. Og han lager og guider til ting som er nyttig nå, ikke i 1999.

Karl-Johan Kjøde – En blogg i Karl-Johans gate
Karl-Johan skriver om det som opptar han i hverdagen. Han har skrevet mye om hvordan kristne skal forholde seg til porno. Han skriver og mye om Gud og Jesus og sånt…
Det går og en del i fotball og trening. Karl-Johan jobber i Normisjon og studerer ved siden av (eller motsatt)

Børge Tiller Mathiassen – Tru, håp og kjærleik
En blogg for de av oss som er glad i mennesket, samt vil at Jesus sin gode kraft skal gi oss øket styrke og innsikt i en ellers travel hvardag. Børge er en 57 år gammel forhenværende misjonær og kirkemann. Han har jobba som misjonær i Kongodeltaet, Somalia og Rwanda, og har på disse reisene blitt utrolig glad i mennesket, uansett rase eller utseende. Gud elsker alle barna sine. Alle hans innlegg er gjennomsyra av kjærleik.

Noen blogger du anbefaler?

Stikkord

 

4 thoughts on “Anbefalte blogger #1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.