330 Svadronen

Det skjedde i de dager at ei jente med navn Heidi gikk seg vill i fjellet etter en gåtur. Stedet var Kråkeland litt nord for Kvinesdal. Ariel ble oppringt av NRK som spurte om han kunne få tatt noe video, Jeg ble med som sjåfør og til å ta stillbilder. Ariel fikk video på nett og TV, Rogalandsnyhetene, Sørlandsnytt og Dagsrevyen. Jeg fikk 2 bilder publisert på NRK.no Resten av historien kan leses HER!

2009-04-27_1551

Kanskje litt uklart og alt det der. Men gutten til venstre er MEG!!! Ariel står som nr 2 til venstre. Hvis du trykker på bildet så får du en større versjon. Litt kult at det ble med i serien da :)

Senere så har Heidi kommentert på bloggposten. Hun skrev dette:

Hei
Denne jenta er meg, litt sprøtt å finne dette hos en random fyr :P
Jaja… bra jobbet! :)

Kult at mange av de som har vært med i serien har fått takk for heltedåden. Se nyhet fra Dagbladet her.

 

Funnet etter ti timer

Jenta som gikk seg vill i Kvinesdal, ble funnet i god behold.

Like før midnatt fant et Sea King-helikopter den 16 år gamle jenta i Kvinesdal. Hun gikk seg vill ved 14-tiden da hun var på tur sammen med foreldrene sine.

leteaksjon2
Foto: Patrick Leisegang

Jenta skulle ta seg tilbake til familiens hytte alene på Krågeland, men hun mistet retningen og gikk seg bort.Store styrker lette etter jenta ut over ettemiddagen og kvelden i går. 50 personer fra Røde Kors Hjelpekorps, Norsk Folkehjelp og frivillige deltok i letingen etter jenta fra Sandnes.

Da hun ble funnet viste det seg at hun hadde gått i motsatt retning av den hun skulle ha gått for å komme fram til hytta, og hun hadde gått minst en mil før helikopteret fant henne, ti timer etter at jenta ble meldt savnet.

leteaksjon1
Foto: Patrick Leisegang

Mobilkontakt
I går ettermiddag fikk letemannskaper kontakt med jenta via mobiltelefon. Hun fortalte da at hun ikke visst hvor hun var. Men så ble mobilen tom for strøm, og kontakten ble brutt.

Motsatt retning
Den 16 år gamle jenta var på familiens hytte på Krågeland da de gikk tur tirsdag. – Hun har gått i motsatt retning av hytta, forteller operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt. Hun ble funnet fem kilometer nordvest for Kvinlog. – Det er i nærheten av gårdene på Seland i Kvinesdal, legger Neset til.

Sent i natt ble jenta gjenforent med familien. Hun var i god form.

Nyheten er hentet fra nrk.no

Video fra NRK:Sørlandet

________________________________

Jeg og Ariel Fåland var og tok bilder for NRK. Ariel filmet og jeg tok stillbilder. Veldig gøy å være med på oppdrag. Heldigvis ble det et vellykket oppdrag. Ariel fikk video på nett og TV, Rogalandsnyhetene, Sørlandsnytt og Dagsrevyen. Jeg fikk 2 bilder publisert på NRK.no :)