5 om dagen er godt for magen

Det er jo anbefalt med 5 om dagen. Jeg tenkte å dele mine 5 om dagen. Ikke det at jeg spiser 5 om dagen, men skulle jeg gjort det ville jeg spist disse:

Jeg mener det er noe som mangler her på 5 om dagen. Når man har fått i seg alle disse over så er det viktig å få i seg litt KAKE!

Kake er alltid viktig! Jeg er skikkelig kakemons :D

Hvilke 5 frukter liker du?

Stikkord

 

Will it blend?

Jeg har helt glemt å legge inn bilder fra kamera i det siste og det gjør at de neste dagene så kommer jeg til å dele litt bilder jeg har tatt i det siste.

Jeg har lenge synest at sjokoladekake er en ting som er godt. Og smoothie er jo og godt. Så kombinasjonen måtte testes! Resultatet derimot ser du under.

Det holdt å drikke en munnfull. Det var merkelig å drikke noe med klumper…

ANBEFALES IKKE!

Stikkord

 

Sjekk denne!

Dette er andre gangen siden jeg flyttet inn her i leiligheten at jeg har gjort dette. Jeg har laget noe som jeg egentlig ikke kan. Jeg har laget… tadam KAKE! Nå må det jo sies at jeg hadde hjelp av en kyndig kakebaker for å klare dette.

Kaken vokste litt mye på midten, men den ble bra.

Jeg skal ikke akkurat skrype på meg bakeevnen enda, men den kommer seg. Øvelse gjør mester.  Må bare takke Beathe for at det ble så bra som det ble. Viktig at man husker alle ingrediensene for at kaka skal bli bra :D

-Sjallabais

 

Kakebaking

I går så hadde jeg besøk av Janne Lill, Liv og Rune. Jeg hadde sykt lyst på sjokoladekake så vi stakk på butikken og handlet inn ale ingrediensene. Etter å ha lest oppskriften og funnet ut at jeg ikke eier en miksmaster så ble det ganske vanskelig å piske smør og sukker hvitt. STRESS!

Uansett etter litt prøving og feiling så ble det til slutt kake :) Jeg skal IKKE bruke den oppskriften igjen. Toppingen smakte bare søtt. Selv om det var både kakao, melkesjokolade og kaffe i den.

IMG_4254

Resultatet ble ikke så ille da. Jeg bare skrapte vekk toppingen og spiste bunnen :)

Etter kakebakingen så bar det ned til Kjelleren i byen og så landskamp. Tror resultatet ble 1:1 mellom Norge og Island?

Har du en bra oppskrift jeg kan bruke neste gang?