Stress å jobbe natt!

clock4

Bilde hentet fra: http://www.flickr.com/photos/endlessstudio/

Denne uken så har jeg jobbet jobbet natt som tittelen tilsier! Det betyr å jobbe fra 23-07 og så sove når kroppen begynner å bli klar til å sove som i mitt tilfelle ikke er før litt etter 9…

Når man legger seg klokka 9 så er jo hele dagen ødelagt! Å stå opp klokken 16 er ikke bra! man er trøtt i et par timer til kliokken blir 18 og så sitter man og sløver til man skal på jobb igjen klokken 23. Det er bare slitsomt å jobbe natt.

Den siste natten er som regel den hardeste. Natt til torsdag. Da er det ofte en del folk ute og alle skal ha mat før de skal hjem. Er passe stille før rushet kommer og så blir det stille igjen etterpå, men det er den siste natta og en er litt sliten så det blir ekstra slitsomt da.

Denne uken var jeg også heldig at jeg fikk en ekstra natt, natt til lørdag, det var bare hardt! Måtte jobbe fordi ei hadde tråkka over… :( Greit med litt ekstra penger til jeg skal på ferie da! :)

Stikkord

 

Overraskende opplagt!

bilde-14Klokka er nå litt over halv fire på natta og jeg har nettopp kommet hjem fra jobb! Har jobba 11 timer i dag! Det vil si 4 timer overtid! Det som er litt dumt er at jeg er ikke trøtt i det hele tatt og kommer ikke til å få sove på lenge! Kjedelig å være så sinnsykt opplagt så seint på natta! Nå skal jeg ha fri i morra da, men må rydde litt hjemme! Og så er det tilbake på jobb fra 08 til 16 på fredag og så helg! Skal bli herlig med litt fri! :) Jeg må komme meg i seng! kan ikke sitte oppe hele natta!

Stikkord

 

Lite søvn!

Denne helga fant jeg ut av at natt til lørdag og natt til søndag totalt ble 8 timer.3 timer natt til lørdag og 5 timer natt til søndag! Det er ikke akkurat mye, kunne godt hatt et par timer til!! Har og jobba både lørdag og søndag på dagene så var på jobb klokka 7 og klokka 8 på morraen! HARDT!

Stikkord

 

Lang arbeidsdag

I dag har jeg jobbet fra 16-03. Var ganske hardt egentlig. Hadde egentlig ikke lyst men det er jo litt greit med litt ekstra i lønningsposen. Nå er det sove litt og så kanskje få gjort litt ting før det er tilbake på jobb igjen.

Heldigvis så er det helg i morra klokka 23! Jippi!

 

Unyttig viten…

I natt har jeg funnet ut en merkelig ting som du garrantert kommer til å mene er unyttig «vitenskap» fett som varmes opp og kjøles ned mange ganger får en gummilignende konsistens med tiden. Egentlig så er det litt rart å ta i for det er mykt, det spretter litt og det smører, men det kan vel egentlig ikke brukes til noe.

Jeg går å legger meg!  Sove fra halv åtte på morraen er ikke alltid like let. kroppen synes i hvertfall ikke at det er normalt. Hodet er heller ikke så glad i å våkne etter mange timers søvn, men jeg overlever nok!

Ha en god dag!