Upperdog en god norsk film

Dette kan jeg ikke stå inne for. Filmen suger. Gå på kino og se selv! Neida. Filmen var veldig bra! Det handler om 2 små barn som blir adoptert til Norge, men vokser opp i forskjellige hjem. Hvis du vil lese mere om handingen i filmen så finner du det på upperdog.no

Foto: upperdog.no

Foto: upperdog.no

Jeg var på førpremiere på filmen i dag ca kl 14. Pressen har enda ikke sett filmen og har ikke peiling enda :)

Filmen kommer ikke på kino før i slutten av august, men skal være åpningsfilm på Filmfestivalen i Haugesund til 23. august. Vi fikk og en dvd som heter Vinterkyss. Kristoffer Joner spiller i den. Har ikke sett den enda, men håper på at den er bra.

 

Tålmodighet

Denne uka på jobb har egentlig gått ganske fort. Mandagen husker jeg ikke noe spesielt jeg gjorde. Tirsdag vasket jeg hele trappehuset og heisen. Onsdag vasket jeg jeg pølsekokeren og gjorde den ordentlig ren. Torsdag, i dag, har jeg merket opp to permer til DVDer med nummer på hver lomme og lagt i DVDene som hører til. Dette tok vanvittig lang tid og tålmodigheten var så som så! Blei temmelig lei etter ei stund men satt der på gulvet og spiste litt godteri og hørte på musikk så det gikk egentlig ganske greit. Litt kjedelig i lengden men greit. Ga meg på rundt 250 DVDer. Måtte sette nummer på coverne og merke om de som hadde feil nummer. Det tok vel 2-3 timer hele greia!