Bare syndere går i kirka!

Hei Heidi Alexandra Olsen du kan tydeligvis ikke skjønne at noen kan gå i kirka på søndager. «Det er sånne asslickers som tror de kommer til himmelen hvis de går i kirken.» <– les innlegget :)

Jeg føler ikke at jeg er i den kategorien i det hele tatt. Vi trenger ikke gå i kirken for å kalle oss kristne. Vi gjør det fordi vil vil ha mer av Gud. Få se mere av han i våre liv. Ikke nødvendigbis for å få tilgivelse. Det kan vi be om når som helst. Trenger IKKE gå i kirken for det.

Ja vi må jo være dårlige mennesker for å gå i kirka. Det sier seg jo selv. Vi er jo så dumme at vi må gå i kirka! Jeg synes at du bør la tanken ta seg et par runder før du trykker ut noe slikt.

Ja det kan skje at det sitter en morder ved siden av deg i kirken. Går du i kirken? Virker ikke slik på posten din. Sjansen tror jeg heller er større for at du treffer en morder på bussen eller på McDonalds. Vet du liker deg der. Så pass opp!

Vi kristne liker kriminelle. De er mennesker de og på samme måte som oss. De har vært uheldige og det må vi bare akseptere. Vi vil være gode forbilder for de slik at de ser hvordan de bør leve.

Jeg vil bare si helt til slutt at jeg synes bloggen til Heidi Alexandra Olsen er morsom og jeg ønsker henne all lykke med å fortsette, men noen ting bare MÅ kommenteres og harseleres med! Jeg synes derimot at hun burde hatt noen bedre argumenter å komme med.

Jeg er klar for en debatt. Jeg kan være seriøs hvis jeg vil. Vil du være det?

Og BTW det er jeg som stalker deg!