UL 2010 – En herlig festival

Fantastisk belysning på UL

Her er en liten oppdatering om hvordan UL 2010 var for meg i år. Det var litt annerledes i år enn i fjor. Jeg jobbet på Laget sin stand i fjor og fikk med meg hele uka. I år var jeg deltager og koste meg sånnsett med det, men jeg fikk bare med meg fredag og lørdag. Merker jeg savnet det å ikke få med seg hele uka.

Det er jo møtene som er i fokus på UL og det er bra talere. Talen på fredag handlet om at Guds nåde er nok for meg.

Temaet for UL var nåde og dette får de frem via taler, bibeltimer, sanger og diverse videoer. Det er gjennomført bra!

Jeg traff og Maria Bondhus skikkelig koselig å treffe en medblogger som jeg følger og føler jeg kjenner litt ut fra hva hun skriver.

Maria

Fredag kveld var det konsert med Paul Grønseth. Han hadde dratt med seg 4 strykere, 3 blåsere, pauker, fløyte, 2 gitarer, trommer og bass. Det var mye som skjedde. Jeg er kanskje ikke den største fanen hans men det var en bra konsert og Eivind Horne leverte masse grafikk på storskjermen under konserten.

Litt mere herlig lys!

Lørdag startet med bibeltime og så gikk det i ett hele dagen. På kvelden var vi en tur i Kongeparken før avslutningsshowet.

Her er noen av bildene jeg tok i løpet av helgen. Klikk på et av bildene for å se større versjon :)

 

9 thoughts on “UL 2010 – En herlig festival

  1. Hei Christine.

   Det er egentlig en ferdig mal til wordpress. MEN jeg har egentlig endret hele malverket i løpet av sikkert de siste 2 årene.

   Har valgt alt av farger og fonter selv og måten bilder oppfører seg på på forskjellige sider og i album.

   Så egentlig så er det nesten laget fra bunnen av meg.

   Hvordan type design er du på jakt etter?
   Kan du beskrive litt mere hva du vil ha?

 1. [Att differentiera,] Den historiska personen Ribi Yehoshua sa: ”Kom till mig alla ni som är trötta och är tyngda av bördor, och jag kommer att tillfredsställa er. Sätt era nackar i mitt ok. Lita på mig, att jag är fattig och smal, och (”Jeremia 6:16”), ”ni kommer att finna en plats av vila för era själsliv/psyken. Mitt ok är mjukt och min börda är lätt.” [Netzarim Rekonstruktion av Hebreiska Matityahu 11.29-30)

  Ribi Yehoshua – Messias – var den historiska personen som sa det. Hans ursprungliga undervisning var helt i enlighet med direktiven i ”Moseböckerna” och den förvrängdes sedan av hellenister. Den förvrängda undervisningen finns nu att läsa i ”Matteusevangeliet”. Ribi Yehoshuas – Messias – efterföljare hette Netzarim [försvenskat till ”nasaréer”] och de undervisade och höll direktiven i ”Moseböckerna” under hela sina liv. Kristendomen och Netzarim var alltid två diametralt skilda rörelser. Alla dess uttalanden bevisas på hemsidan http://www.netzarim.co.il

  Det faktum att Ribi Yehoshua – Messias – kallades för en Ribi utan någon protest implicerar att han var en judisk ledare i god ställning i den judiska gemenskapen. Detta implicerar att det han undervisade om i ovanstående uttalande hade med direktiven i ”Moseböckerna” att göra. Här han säger ”mitt ok är milt och min börda är lätt” hänsyftar han således till den mer milda farisé-skolan av Beit-Hileil i motsats till den mer strikta Beit-Shamai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.