Avslutning på KVS – Stressende men gøy

I dag har vært en passe stressende da. Klokka 08 når jeg var på vei ut i bilen så ville den ikke starte etter ca 30 minutter fikk jeg endelig start på den! Det var ganske kjipt!

Når jeg hadde kommet meg på jobb skulle jeg ringe Jan Kristian men dette funka dårlig for jeg fikk bare opptatt og jeg ringte mange ganger! Når jeg endelig fikk kontakt sånn i 1215 tiden for han skulle se på folderen til lkul… så kjørte jeg opp i kirka for å snakke med han… Han var fornøyd med den og vi fant ut at vi kunne sende denne til trykk…

Det høres jo lett ut å sende den til trykk, men når dokumentene er totalt 180 MB så er det ikke så lett. Så jeg prøvde å laste de opp på nettet men han klarte ikke å laste de ned. Til slutt ble det til at jeg kjørte ut til farsund klokka 4 for å levere den til han på CD. Dette gikk greit. Snakka vi om størrelsen og den kunne ikke være så liten hvis de skulle brette den for oss. Så da må vi kanskje gjøre den opp til CD hefte størrelse.

I kveld var det juleavslutning på KVS.. Det var knall. God mat og kaker. Underholdning i Gymsalen hvor jeg styrte lyden :D.

Etter gymsalen så jeg faktisk min første episode av «frustrerte fruer» sesong 2…
Det var sånn passe bra.

Ettter dette tok vi turen litt rundt på internatene og vi stoppa vist hos Ingri og Ingrid. Der var jeg og marius til ca 0150… Var knall det, viktig å være våken lenge siste dag på skolen. Desverre så jobber jeg og har ikke ferie så dagen i morra kommer nok til å bli ganske fæl.

Nå har jeg akkurat brukt ca 10 min på å skrive denne fantastiske bloggposten om hva som har skjedd i mitt lille liv i dag!

Takker alle for en fin kveld!