Ås er en fin plass

‘Akkurat nå sitter jeg i sofaen til Arne Christian og ser på at han og Espen spiller Guitar Hero :D

Tidligere i dag dvs litt etter klokken 11 såvar vi å så på et tre som lynet hadde slått ned i. Desverre så hadde det stått en man under det når det slo ned og han døde :( , men treet var temmelig rart. Det var en sprekk som gikk nedover hele treet.

IMG_4334-small

Ganske fint vær i dag. Sånn så det ut i 12 tiden.

IMG_4331

Etter å ha sett treet reiste vi til Sverige, rettere sagt Svinesund. Ja jeg vet, det er harry å reise på harrytur, men det er ikke så ofte vi er i denne delen av landet. Vi sto på broa i ingenmannsland. Akkurat på stripa. Så var vi litt i 2 land samtidig :D

IMG_4342-small

Ble kjøpt temmelig masse godteri i Sverige, ca 2.5 kilo! Holder nok noen dager :P Måtte jo ha en ny ladning av favorittgodteriet mitt M&M.

IMG_4341-small

Etter det så reiste vi tilbake til Ås. Stoppet ved Ås Universitet for miljø og Biovitenskap. Jeg tok bilde av ei bygning der som var veldig fin.

IMG_4389

Tok og bilde av en statue og litt diverse ting.

IMG_4393-small

Så tilbake til Arne Christian og Espen. De har stått her å rocka i sikkert en halv time nå. De tar helt av til tider :P

IMG_4415

Jeg har virkelig ikke noe talent for sånne ting. Så jeg kommer heller med tips til hvilke låter de kan spille.

 

Det er mye moro med Toffifee

IMG_4209

Her om dagen så hadde jeg med meg 4 brett med Toffifee. Det er kanskje noe av det jeg synes er bes thvis jeg måtte velge godteri og kanskje det jeg spiser minst av. Har allerede klart å spise opp 2 brett og regner med at de 2 andre forsvinner ganske fort!

Godteri er temmelig farlig. Når jeg åpner et brett med Toffifee eller en pose M&M så må det spises opp. For de kan jo ikke bare stå på bordet. De skal jo spises. Nå etter hele 125 gram med Toffifee er magen temmelig lei mens hodet fortsat har lyst på mere!

Toffifee og M&Ms er mine favoritter. Liker jo godteri sånn generelt men noe er bedre enn andre ting. Wooops der var enda et brett spist opp!

Hva er dine favoritter?

Stikkord

 

Lenge siden sist…

Jeg fant ut her om dagen at det var litt lenge siden jeg har blogget sist… Jeg har egentlig vært ganske opptatt. Egentlig så er jeg helt ferdig når jeg kommer hjem fra jobb og det blir en del soving på sofaen. Det er jo ikke akkurat bra heller da for da får jeg ikke sove på kvelden…. og det suger mere enn noen kan ane. Det blir ofte både 1og 2 før jeg sovner. Dette er ikke bra, må begynne å legge med tidligere og ikke være oppe så lenge…

Har begynt å tenke på sånne ting jeg skal prøve å holde til neste år:

1: Legge med senest midnatt
2: Spise mindre godteri og drikke mindre brus
3: Begynne å trene litt…
4: Bruke mere ting på de viktige tingene i livet.