Lenge siden sist…

Jeg fant ut her om dagen at det var litt lenge siden jeg har blogget sist… Jeg har egentlig vært ganske opptatt. Egentlig så er jeg helt ferdig når jeg kommer hjem fra jobb og det blir en del soving på sofaen. Det er jo ikke akkurat bra heller da for da får jeg ikke sove på kvelden…. og det suger mere enn noen kan ane. Det blir ofte både 1og 2 før jeg sovner. Dette er ikke bra, må begynne å legge med tidligere og ikke være oppe så lenge…

Har begynt å tenke på sånne ting jeg skal prøve å holde til neste år:

1: Legge med senest midnatt
2: Spise mindre godteri og drikke mindre brus
3: Begynne å trene litt…
4: Bruke mere ting på de viktige tingene i livet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.