Det er mye moro med Toffifee

IMG_4209

Her om dagen så hadde jeg med meg 4 brett med Toffifee. Det er kanskje noe av det jeg synes er bes thvis jeg måtte velge godteri og kanskje det jeg spiser minst av. Har allerede klart å spise opp 2 brett og regner med at de 2 andre forsvinner ganske fort!

Godteri er temmelig farlig. Når jeg åpner et brett med Toffifee eller en pose M&M så må det spises opp. For de kan jo ikke bare stå på bordet. De skal jo spises. Nå etter hele 125 gram med Toffifee er magen temmelig lei mens hodet fortsat har lyst på mere!

Toffifee og M&Ms er mine favoritter. Liker jo godteri sånn generelt men noe er bedre enn andre ting. Wooops der var enda et brett spist opp!

Hva er dine favoritter?

Stikkord

 

0 thoughts on “Det er mye moro med Toffifee

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.