Jeg blir GAL!

Har du tenkt mye på en ting til du nesten bli gal? Der er jeg nå. Det kverner å surrer rundt i toppen. Det kommer ikke noe kreativt ut av det og jeg er lei nå.

Det er så mye som skjer og det er lett å sette på seg en maske som viser at alt er bra når det egentlig ikke er det.

JESUS er fortsatt den samme. Skjærgårds var fantastisk og ga meg en god opptur som jeg trengte. Ble litt glakristen for en liten stund.

Det som er så bra er at Jesus er i går og i dag den samme. Det er jo litt av en trøst. Det er fantastisk. Det er godt å tenke på og det er i hvert fall noe som er konstant. Ja vet jeg babler litt nå, men det er viktig det og av og til.

Neste uke braker UL løs og det ser jeg virkelig frem til. ca 3000 ungdommer som samles om Jesus. Vi er enige om at han er veien og livet. Kan det bli bedre? Jeg har og store forventinger til Paul Grønseth i Symfoni sammen med Hornedesign på storskjerm. Tror det kan bli en av de bedre konsertene jeg kommer til å se.

Jeg har som plan å treffe litt bloggere og folk som jeg bare kjenner via Facebook. Så hvis du følger meg så har jeg veldig lyst til å treffe deg på fredag og lørdag på UL.

 

5 thoughts on “Jeg blir GAL!

 1. Jeg vil treffe deg også! :) At vi klarte å unngå hverandre da du var på OFF-weekend i Trondheim er litt kjedelig! Gleder meg til UL; spent på hva det har å by på. Paul Grønseth er en fabelaktig artist!

 2. Heisan

  Kjempe fin blogg, og ekstra konge at den er skrift av en x-kvser :)
  Håper du får oppleve fred og kontroll og at ikke galheten gjør seg gjeldene over lengre tid.
  Første gang jeg datt innom bloggen din i dag, og kommer tilbake og leser mer!

  So long

 3. Kudos for at du er så ærlig, Patrick. Viktig å kunne være det. :) Jeg har selv gått ganske lei siste uka, fordi det har vært så utrolig mye å tenke på. Bryllupsplanlegging, pakking, flytting, jobbing, osv. Noen ganger kan det bli veldig mye for oss! Men da er det så godt når DHÅ minner oss på hvor godt vi har det, og gir oss nytt mot, mer styrke og mer utholdenhet. Bless.

 4. Oj! den førsta norksa bloggen jag læser! Sitter i oslo just nu och googlar lite grejer, konstigt nog hamnade jag hær! Jætte fin blogg, sjælv bloggar jag också och ær från sverige, stockholm! Kika gærna, ha det gøtt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.