Hva har skjedd???

Det har skjedd så masse i det siste at jeg rett og slett ikke har hatt overskudd til å blogge. Eller jeg har faktisk ikke hatt noe lyst i det hele tatt. Jeg vet det er skikkelig teit men nå må jeg bare tvinge fram et innlegg her.

Etter Skjærgårds så bar det rett til familiemiddag i Farsund hvor det var andre feiring av Bestemors 80årsdag. Så var jeg der i et par dager. Torsdagen bar det mot Stadt i bryllup til Liv og Rune. Kom hjem derfra på tirsdag.

Etter det har jeg hjulpet Solfrid litt med å pusse opp leiligheten og vært med venner. Skikkelig mye jeg egentlig kunne blogget om men har ikke hatt noe overskudd. Jeg har heller ikke godt av å sitte på data for tiden fordi jeg har sånn passe vondt i armene, underarmene, rettere sagt kanskje en start på senebetennelse kanskje, kjedelig!

Jeg har noen ting å se frem til. Jeg håper at jeg klarer å få med meg UL i år. En av de festivalene som jeg liker veldig godt. Det er fokus på Jesus i mye større grad enn andre festivaler synes jeg. Her er det hovedvekt på møter. Møtene er det som er best med UL. Det er kvalitet i alle ledd. Det er fantastisk!

Ellers så blir det nok en utenlandstur den neste måneden en gang.

 

8 thoughts on “Hva har skjedd???

 1. Gleder meg veldig til UL, ja! Blir gøy; aldri vært der før, så dette blir spennende!

 2. hey !
  bra blogg !
  – hva kamera bruker du?
  – svar til min blogg !

  i <3 jesus

  1. Jeg bruker vanligvis Canon 40D men på skjærgårds i år brukte jeg Canon 450D og nå låner jeg et Canon 500D fra elkjøp.

   bruker sigma 17-70 som vanlig objektiv og har og et 70-200 :)

 3. Hey!
  hvor lenge har du vært kristen? :)
  – svar til min blogg.

  i <3 jesus

  1. Jeg har vært kristen siden ungdomskolen. Altså hmmm lenge :)

   Det er ikke så viktig hvor lenge man har vært kristen men at man kjenner Jesus og tar seg tid til å være med han!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.