Æ hatår å pakke!

kleshaug

Foto: migs212 - http://www.flickr.com/photos/migs212/762794637/ - CreativeCommons - BY-NC

Jeg kan ikke få sagt det bedre! Jegj sitter her i senga med en haug med klær foran meg! Når jeg tok de ut av skapet var de brettet. Nå er det bare en haug. Som på bildet over, men jeg er enda ikke ferdig med å pakke.

Jeg skal opp 0930 for da skal jeg på hytta i Farsund. Og på tirsdag så skal jeg kjøre til UL i Kongeparken.

Kofferten min har begynt å få litt innhold. Men ikke langtfra det den skal ha! Dette blir en lang natt og jeg er trøtt som en sokk!

Jeg vil helst legge meg og pakke i morra, men orker ikke stå opp så sykt tidlig å pakke ferdig. Jeg SKAL bli ferdig nå! Der var puta, soveposen og genserene nedi! Bare hiver i litt ting fra haugen jeg! God natt og snakkes på UL!

Liker du på pakke?

 

2 thoughts on “Æ hatår å pakke!

  1. Det eneste som er verre enn å pakke, er å pakke ut igjen. Skittentøyslukt blandet med odeuren fra sjampoflaska som sprakk halveis på turen. Dessuten følger klesvask og rydding alltid med på lasset… Nei, det er best å holde seg hjemme :)

    1. Å pakke ut tar jo ca 20 sekunder. Det er jo bare å hive alt til vask! Brette tøy er ikke så stress. Verre med sjampoen da.. Gøy å reise på tur. Borte bra. Hjemme best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.