Jeg har flyttet

Hei alle sammen som leser. Jeg har vært litt dårlig på å oppdatere her i det siste. Det er på grunn av at jeg driver å flytter.

Det har skjedd litt ting i det siste. Jeg har fått 80% i barnehage fra tirsdag etter påske og 100% fra slutten av august i samme barnehagen. JIPPI!

Ellers så er det jo påske nå. Jeg koser meg med å se på talene i serien VELG LIVET som Salem har laget. Jeg skal finne ut når alle punktene fra powerpointen skal inn og slike ting. Det er noe som tar laaang tid.

Vi skal til Farsund på onsdag, til Hægeland på torsdag, hytta på kvelden til søndag og da skal vi til Farsund igjen :)

Så mye som skjer. Påskekonsert i Salem nå på mandag. kom kom kom! Gratis inngang og god musikk!

 

Godt nytt år!

Jeg vil ønske dere et godt nytt år. Jeg håper det nye året vil gi deg glede, kjærlighet, latter, nye venner og alle de gode tingene som en kan ønske andre.

Jeg har begynt en ny tradisjon. Hvis 2 ganger er en tradisjon så er den påbegynt. Jeg har vært på hytta dagen etter nyttårsaften. Det er en god tradisjon. Der var det 3 plussgrader på lørdag og 14 minusgrader på søndagen. Glad vi kom opp lørdag hvor det bare var å varme opp fra 3 grader og ikke mange minus inne.

Jeg liker virkelig godt å være på hytta. Bare sitte å se ut på skogen, vannet, trærne. Det er fantastisk. Og det som gjør det enda bedre er når jeg kan dele opplevelsen med min kjære Solfrid. Du er fantastisk.

Det var en liten oppdatering om hva jeg har gjort i nyttårshelgen. Ønsker deg all lykke i 2011. Rart å ikke skrive 2010 lenger. 2011 jeg liker det.

 

5 dagers hyttetur

I helgen som var så var jeg på hytta. Har aldri vært der så lenge før. Var der fra fredag til tirsdag. Altså 5 dager. Jeg må si at 5 dager uten internett, telefon og annet mas er herlig! Da er det enda bedre å komme hjem å så få spørsmål om jeg vil være med på leir.

Har fått gjort litt av hvert fornuftige ting denne gangen og forrige gang.

Det er blitt kuttet ned et pat trær, bygget kompostbinge, lødd litt ved, planert litt bak hytta og plantet litt planter slik at det skal se fint ut.

Stikkord

 

Æ hatår å pakke!

kleshaug

Foto: migs212 - http://www.flickr.com/photos/migs212/762794637/ - CreativeCommons - BY-NC

Jeg kan ikke få sagt det bedre! Jegj sitter her i senga med en haug med klær foran meg! Når jeg tok de ut av skapet var de brettet. Nå er det bare en haug. Som på bildet over, men jeg er enda ikke ferdig med å pakke.

Jeg skal opp 0930 for da skal jeg på hytta i Farsund. Og på tirsdag så skal jeg kjøre til UL i Kongeparken.

Kofferten min har begynt å få litt innhold. Men ikke langtfra det den skal ha! Dette blir en lang natt og jeg er trøtt som en sokk!

Jeg vil helst legge meg og pakke i morra, men orker ikke stå opp så sykt tidlig å pakke ferdig. Jeg SKAL bli ferdig nå! Der var puta, soveposen og genserene nedi! Bare hiver i litt ting fra haugen jeg! God natt og snakkes på UL!

Liker du på pakke?