Risk og Pokerkveld

image 3
I kveld så var jeg og rune først borte hos Bent Magnus og spillte Risk. Det var ganske gøy å spille det igjen. Mange år siden sist jeg spilte det spillet! Jeg tapte som bare det. Midt i omgangen så kom Thomas, Lars og en jeg ikke klarte å huske navnet på. Da spilte vi enda en gang og da var vi 2 og 2 på lagene. Jeg og Thomas tapte! Skal ikke være lett!

Etterpå stod vi utenfor litt hos Bent Magnus før vi fant ut at vi skulle ned i «kjelleren» og spille poker. Etter en liten tur innom Parko for å få pølse/burger/milkshake/godteri (jeg skulle ikke ha alt men det var det gjengen kjøpte samlet…) så bar det videre til kjelleren. Fyrte opp musikken og begynte å spille. Rune føyk ut og måtte kjøpe seg inn i igjen, det samme skjedde med Lars og Thomas. Jeg klarte meg og kjøpte meg ikke inn igjen :)

Vi satt vel der nede til ca klokka 2 da var det bare meg og Rune igjen. Jeg tapte helt på slutten, men det gjør ikke noe. Jeg følte jeg spilte bra :)

Når jeg kom hjem så var en klesvask ferdig :) så nå har jeg brettet ca 3 vask med klær! Viktig med vaskedager av og til. Resten av tøyet jeg hadde på Skjærgårds ble vasket nå. Må jo ha med meg litt på UL :)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.