Æ hatår å pakke!

kleshaug

Foto: migs212 - http://www.flickr.com/photos/migs212/762794637/ - CreativeCommons - BY-NC

Jeg kan ikke få sagt det bedre! Jegj sitter her i senga med en haug med klær foran meg! Når jeg tok de ut av skapet var de brettet. Nå er det bare en haug. Som på bildet over, men jeg er enda ikke ferdig med å pakke.

Jeg skal opp 0930 for da skal jeg på hytta i Farsund. Og på tirsdag så skal jeg kjøre til UL i Kongeparken.

Kofferten min har begynt å få litt innhold. Men ikke langtfra det den skal ha! Dette blir en lang natt og jeg er trøtt som en sokk!

Jeg vil helst legge meg og pakke i morra, men orker ikke stå opp så sykt tidlig å pakke ferdig. Jeg SKAL bli ferdig nå! Der var puta, soveposen og genserene nedi! Bare hiver i litt ting fra haugen jeg! God natt og snakkes på UL!

Liker du på pakke?

 

Link 2004 på Åpta

Link på åpta i 2003 har jeg hørt at var bra men 2004 var kjempebra eller som bassisten sa, «DØDSBRA». Stemningen og alt gjorde det til den beste leiren jeg har vært på.

Link 2004 begynte på Åpta på tirsdag 3 august og da var det ca 65 påmeldte tror jeg. det var ca 25 fra videregående. Stemningen på møtene på kvelden var helt fantastisk man kunne føle at GUD var i rommet og det var mange lovsanger som var nye for meg og en del andre regner jeg med.


Snadderseminarene på onsdag var bra. Det var bueskyting, strandseminar, korsspikking og mange andre bra ting som jeg ikke kommer på sånn i farten. Klatringen ble dessverre avlyst på grunn av regn.

På torsdag gikk robinson turen til link ut på Prestøy ute i skjærgården i Farsund. Det var litt stygt vær tidlig på dagen men hele kvelden var fin. Sent på natten ca i 03 tiden så kunne vi se torden langt ute på sjøen og ca 25 min senere så var det kommet helt inn på øya. Det var ett sinnsykt regnvær og bakken ristet av og til av tordnet. Jeg synes at lynet var en opplevelse av seg selv. Folk ble dødsvåte og det ble ikke så mye soving. Dagen etterpå var vi sånn passe overtrøtte og lekene var bra. Senere på dagen ca i 15 tiden var det tidd for å reise hjemover til Åpta.

Fredagen og lørdagen hadde de beste møtene. På fredagskvelden var det ett lovsangsmøte og på lørdagen var det delekveld. Lovsangsmøtet var bare sang og musikk. Bandet spilte bra og alle var med og sang. Har aldri vært på ett så bra møte noen gang tror jeg. På lørdagen var mange gripende historier og vitnesbyrd. Sånne kvelder pleier alltid å være bra. Det var også bra sang den kvelden også.

På søndag var det siste kvelden det var en fantastisk moro underholdningskveld. Thore Søvik og Eivind ledet og hadde størsteparten av underholdningen. Men det var også mange bra innslag fra deltakerne. Thore sin beste bar slukk lyset.
Etter møtet så var det litt fritid og så ble det videokveld i peisestua. Det var greie fimer og lite søvn. Tror at de fleste ikke sov i det hele tatt. Disse 4 fimene ble vist: Analyse this, meet the parents, analyse that og sister act 2 til slutt. Så var det pakking og frokost.

Det er alltid like kjedelig å si farvel til alle sammen. Det var ikke akkurat ett høydepunkt.

TUSEN TAKK til alle for at den uke ble så SINNSYKT bra for meg og alle andre.

Snakkes kanskje til neste år.