Top Gear har avslørt The Stig

Tog Gear har i den første episoden av sesong 13 avslørt hvem The Stig er. Det har i de siste 7 årene vært mye spekulasjon i hvem denne karakteren virkelig er. Jeremy Clarkson avslørte i går kveld at det var tidligere Formel 1 føreren Michael Schumacher.

The_Stig_Top_Gear_Eight

The Stig har testet det som er av raske sportsbiler de siste syv årene og det har ikke vært tvil i at denne føreren har vært en erfaren racerfører.

Jeg synes det er helt rart at ingen har klart å avsløre dette de siste 7 årene! Det meste annet innen TV har jo blitt avslørt. Var litt dumt synes jeg at det var Top Gear selv som avslørte det!

Nå kan du og gå på Top Gear utstilling!

Ser du på Top Gear?

 

10 thoughts on “Top Gear har avslørt The Stig

 1. Jeg er rimelig sikker på at Michael Schumacher ikke er The Stig, men at det kun er PR (og god PR!). Tror ikke Top Gear kommer til å avsløre hvem det er uansett, i tillegg har jeg forstått det slik at The Stig har vært opptil flere personer i løpet av sesongene som har gått.

  1. Jeg er vel egentlig også det, men det er gøy å lage litt oppstyr rundt det da. Ben Collins er vel den som det er størst sjans for å være sien han er sjåfør på Top Gear. Ingenting er sikkert når det gjelde de tre programlederne i Top Gear.

   De dreper de etter sesongen for at de ikke skal avsløre noe :P

   De folka er sykt bra på PR og noen av de turene de har hatt er jo bare helt syke!

 2. Tsk. De hadde jo bare Schumacher som the Stig fordi Ferrari ikke hadde tenkt til å la hvem-som-helst kjøre den nye utrolig dyre bilen deres FXX!

  1. Ja det er jo stor sjanse for at det var derfor de hadde han som The Stig. Tror faktisk at det kommer til å komme flere gjester utkledd som The stig denne sesongen! Tror egentlig aldri at vi får vite den egentlige identiteten bak The Stig.

 3. Ferrari Fxx eller hva den het, eies av schumacher og bare han får kjøre den, så han var «Stig» den episoden :p
  Men det finnes intervjuer gjort av nederlandsk tv hvor the stig prater, da hører du klart en stor likhet med collins

  1. Viste ikke at bare han får lov til å kjøre den, men skjønner at man må ha temmelig høyt nivå for å kjøre den bilden. Den var jo temmelig syk!

   Oi må finne det klippet. The Stig snakker! Ganske unike klipp i såfall!

  2. FYI. Shumacher eier ikke FXX per se, han eier en (av 30) FXX’er. Men det er nok derfor greit å anta at det var hans personlige FXX han tok for en rundtur på TopGear sin bane. :)

 4. HAHAHHAA, håper virkelig du tuller. Selvfølgelig er det ikke Michael Cchumacher som er The Stig. En slik offentlig skikkelse hadde de jo SELVFØLGELIG fremstilt som Schumacher selv.

  1. Ja det er bare tull.

   Hvorfor må de oppgi The Stig hvis han var kjent?
   Det gir jo mere PR å ikke oppgi navnet. De får og masse PR når de først «avslører» The Stig og deretter sier at det bare var en spøk.

 5. Leste her i sta at grunnen til at det var shumacher som tok av seg hjelmen var at det var bare han som kunne kjøre FXX`n :) Som dere over sier holder jeg en knapp på Ben Collins

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.