Middagstips #3

Kom hjem ganske seint i dag. Var på jobb til klokka 16 og så var det ut i sørlandsparken og gjøre masse ting som jeg ikke hadde fått gjort. Fant meg en borrhammer, borr og murplugger for å kunne henge opp bildet mitt :)

Ellers så hadde jeg dette til middag.

IMG_3306

 • Tagliatelle
 • Kjøttdeig
 • Tomatsaus med ekstra grønnsaker, eventuelt Dolmio saus.
 • Litt oregano på toppen

Kan absolutt anbefales.

Har du noe middagsretter du kan anbefale?

Stikkord

 

5 thoughts on “Middagstips #3

  1. Jeg er helt enig, men jeg har prøvd å legge meg på et nivå som gjør at det skal gå fort. Enkelt og ikke koste for mye.

   Da får man uheldigvis litt ferdigprodukter inn i kjøkkenskapene.

 1. Å lage tomatsaus fra bunnen av, da trenger du ganske mye ekstra ting å tang, blir dyrere, så antar at patrick har tenkt litt på pris au

  1. 1 liten løk, 1 liten boks tomatpuré, 1 boks hermetiske tomater, 1 ss olivenolje, 1 ss sukker, og smak til med salt, pepar, basilikum og oregano?

   Folk trur det kostar så mykje og krevjer så mykje meir å lage mat frå botnen av, men det gjer jo ikkje det. Du har olje, sukker og krydder i frå før, så det einaste du treng då er litt hermetikk og ein løk. No biggie.

 2. Det koster mer å lage tomatsuppe fra bunnen av, enn å kjøpe ferdig suppe.
  Jeg har gått på hotell og næring, jeg vet nøyaktig hvordan man lager ting fra bunnen av, og er godt kjent med priser på råvarer.

  Ikke missforstå jeg er enig, folk burde lage ting fra bunnen, men grønsaker er ikke så billig som folk skal ha det til, er ikke alle som har tid heller til å lage fra bunnen av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.