Jesus i meg!

jesus_cross_crucifixionDet siste døgnet har vært bra! Kom på Salem i 6 tiden og var møtevert og fikk med meg en bra tale og herlig lovsang! De spilte «Leve Av Deg» av Ungfila :) Den sangen er så fantatisk fin! Var veldig mange fine sanger denne gangen!

Og på vei hjem i dag så var bare soloppgangen og himmelen helt vanvittig fin! For et skaperverk og for en skaper! Har følt meg litt langt borte i det siste. Å så gikk det opp for meg at han fortsatt er der. ALLTID! Så fantastisk å tenke på at man kan være så lykkelig selv om livet ikke er så bra som man kunne ønske!

Jesus er med meg alle dager! Alltid! Over alt! På jobb, i butikken, på do!, i bilen, på Salem, i cellegruppa og alle andre plasser jeg går er han med meg. For Han bryr seg om meg. Han sendte Sin sønn for å dø for mine misgjerninger for at jeg skulle få evig liv! Tenk på hvor fantastisk det er!

Min Jesus lever og han er ekte. Jeg er til av den enkle grunn at Gud ville det! Med alle mie feil og mangler så blir jeg set på som perfekt! Jeg er et bilde av Gud, den fullkomne, og det sier meg at jeg er perfekt.

Nå ka du kanskje si at jeg er naiv og du som sier og mener at jeg er perfekt og at alt er så bra og alt sånn, men ahr du prøvd å gi Jesus en sjanse i ditt liv og gitt 110%? Han er der og venter på deg! Vil du gå for Jesus og gjøre han til Herre i ditt liv?

 

Tur til Snartemo og juleplaner

I dag har jeg vært på jobb og sittet litt i massasjestolen. Det er herlig å bli knadd litt.

Ellers så har jeg kjørt Ingri, Betty, Svein Erik og Marius opp til snartemo til toget klokka 17. Det gikk fint men det var litt slaps og litt glatt på veien opp.

Etter jeg hadde vært på snartemo tok jeg faktisk en tur innom beden med en vga kabel som vi lånte til skoleavslutninga på KVS. Der traff jeg Geir, Rolf og Fredrik som drei på å rigget til gospelnighten i morra! Gleder meg masse det blir knall.

I kveld har jeg faktisk fikset 1 datamaskin og siklet på kamera. Skal kjøpe men det er uvisst når… Venter på en sjekk i posten og da er kameraet mitt:D
Kan ikke de folka bare få sendt den sjekken så hadde livet vært bra!

Nå tenkte jeg å snart gå på badet å fikse meg for kvelden. begynner å bli seint… 00:20 og jeg skal på jobb klokka 0730! Heldige dere som har feri nå! Jeg får ferie fredag og da skal jeg til Oslo og feire JUL! med familien. Blir koselig og treffe de igjen har ikke sett de siden bestemor og bestefars gullbryllup!

Nei nå får det være nok.

Forresten en kul sang:
Ungfila Live – 06 – Follow
Han fyren tar heilt av med tamburinen!