Tur til Snartemo og juleplaner

I dag har jeg vært på jobb og sittet litt i massasjestolen. Det er herlig å bli knadd litt.

Ellers så har jeg kjørt Ingri, Betty, Svein Erik og Marius opp til snartemo til toget klokka 17. Det gikk fint men det var litt slaps og litt glatt på veien opp.

Etter jeg hadde vært på snartemo tok jeg faktisk en tur innom beden med en vga kabel som vi lånte til skoleavslutninga på KVS. Der traff jeg Geir, Rolf og Fredrik som drei på å rigget til gospelnighten i morra! Gleder meg masse det blir knall.

I kveld har jeg faktisk fikset 1 datamaskin og siklet på kamera. Skal kjøpe men det er uvisst når… Venter på en sjekk i posten og da er kameraet mitt:D
Kan ikke de folka bare få sendt den sjekken så hadde livet vært bra!

Nå tenkte jeg å snart gå på badet å fikse meg for kvelden. begynner å bli seint… 00:20 og jeg skal på jobb klokka 0730! Heldige dere som har feri nå! Jeg får ferie fredag og da skal jeg til Oslo og feire JUL! med familien. Blir koselig og treffe de igjen har ikke sett de siden bestemor og bestefars gullbryllup!

Nei nå får det være nok.

Forresten en kul sang:
Ungfila Live – 06 – Follow
Han fyren tar heilt av med tamburinen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.