Får Gelius sparken?

DagenMagazinet skrev i går at kirken vil reise avskjedssak mot Einar Gelius som er sogneprest i Vålerenga menighet. Kirkemøtet har og fått munnkurv.

Først må jeg bare si. Jeg støtter egentlig dette fullt ut. Det jeg er litt imot er at det er så offentlig denne prosessen. De skriver at dette slo ned som en bombe på Kirkemøtet. Det tviler jeg egentlig ganske mye på. Det må jo ha vært noen der ute som burde skjønt at noe slikt kom til å skje etter sexboka til Gelius.

Det som nesten topper alt er at Humanetisk Forbund støtter saken. Selvfølgelig gjør de jo det. De er jo mot alt som har med kristendommen, men ville ikke det å bare la Gelius være gjort mere ødeleggelse. Dette har jeg ikke lyst til å skrive men TAKK HEF!

Ikke spill dumme folkens.

Videre står det i artikkelen at Gelius har vært «inne på teppet» 5, FEM ganger siden 2007 for sine passe uortodokse tolkninger av presterollen. Det sier jo en del i seg selv. Gelius bør jo og ha skjønt at dette kom til å skje. Og han benekter at han er permittert.

Sjefredaktør i VL har og sagt litt om saken. Han mener Gelius er på overtid. Jeg er ganske enig i det han skriver.

Kjære Einar Gelius. Tenk litt over ting før du sier noe eller skriver noe!

Vil han få sparken?

Hva mener du?

 

Overraskende opplagt!

bilde-14Klokka er nå litt over halv fire på natta og jeg har nettopp kommet hjem fra jobb! Har jobba 11 timer i dag! Det vil si 4 timer overtid! Det som er litt dumt er at jeg er ikke trøtt i det hele tatt og kommer ikke til å få sove på lenge! Kjedelig å være så sinnsykt opplagt så seint på natta! Nå skal jeg ha fri i morra da, men må rydde litt hjemme! Og så er det tilbake på jobb fra 08 til 16 på fredag og så helg! Skal bli herlig med litt fri! :) Jeg må komme meg i seng! kan ikke sitte oppe hele natta!

Stikkord