Funnet etter ti timer

Jenta som gikk seg vill i Kvinesdal, ble funnet i god behold.

Like før midnatt fant et Sea King-helikopter den 16 år gamle jenta i Kvinesdal. Hun gikk seg vill ved 14-tiden da hun var på tur sammen med foreldrene sine.

leteaksjon2
Foto: Patrick Leisegang

Jenta skulle ta seg tilbake til familiens hytte alene på Krågeland, men hun mistet retningen og gikk seg bort.Store styrker lette etter jenta ut over ettemiddagen og kvelden i går. 50 personer fra Røde Kors Hjelpekorps, Norsk Folkehjelp og frivillige deltok i letingen etter jenta fra Sandnes.

Da hun ble funnet viste det seg at hun hadde gått i motsatt retning av den hun skulle ha gått for å komme fram til hytta, og hun hadde gått minst en mil før helikopteret fant henne, ti timer etter at jenta ble meldt savnet.

leteaksjon1
Foto: Patrick Leisegang

Mobilkontakt
I går ettermiddag fikk letemannskaper kontakt med jenta via mobiltelefon. Hun fortalte da at hun ikke visst hvor hun var. Men så ble mobilen tom for strøm, og kontakten ble brutt.

Motsatt retning
Den 16 år gamle jenta var på familiens hytte på Krågeland da de gikk tur tirsdag. – Hun har gått i motsatt retning av hytta, forteller operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt. Hun ble funnet fem kilometer nordvest for Kvinlog. – Det er i nærheten av gårdene på Seland i Kvinesdal, legger Neset til.

Sent i natt ble jenta gjenforent med familien. Hun var i god form.

Nyheten er hentet fra nrk.no

Video fra NRK:Sørlandet

________________________________

Jeg og Ariel Fåland var og tok bilder for NRK. Ariel filmet og jeg tok stillbilder. Veldig gøy å være med på oppdrag. Heldigvis ble det et vellykket oppdrag. Ariel fikk video på nett og TV, Rogalandsnyhetene, Sørlandsnytt og Dagsrevyen. Jeg fikk 2 bilder publisert på NRK.no :)

 

6 thoughts on “Funnet etter ti timer

  1. Bra jobba..

    Tvinnslaget gikk idag på Nrk sørlandet og Nrk Rogaland sine sendinger. Samt Kveldsnytt kl 21, (Norge Idag)

    ..Får kanskje ringe deg ved flere akutt-oppdrag =)

  2. Hei

    Denne jenta er meg, litt sprøtt å finne dette hos en random fyr :P
    Jaja… bra jobbet! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.